Wat is GDPR en wat betekent dit voor je bedrijf?

Lees meer

Creëer de juiste doelgroep met SuperOffice

Het is soms moeilijk om de juiste doelgroep te vinden in alle CRM-gegevens die u voorhanden heeft. Dankzij de krachtige Selecties van SuperOffice kunt u met een paar drukken op de knop doelgroepen segmenteren.

In deze demo laten we u zien hoe het gebruik van Selecties u kan helpen om uw verkoopdoelstellingen te realiseren.

Met behulp van SuperOffice laten we u zien hoe u:

  • Uw klanten kunt onderverdelen in doelgroepen;
  • Klanten kunt selecteren op basis van hun gedrag;
  • Twee selecties kunt combineren om de juiste doelgroep te selecteren voor uw acties;
  • Taken kunt uitvoeren om uw verkoopdoelstelling te realiseren.

Jane wil meer verkopen aan haar B-klanten. Ze heeft daarom besloten een beldag te houden om klanten bij te praten die al een half jaar niets meer gekocht hebben.

Jane heeft om te beginnen een lijst nodig van al haar B-klanten. Vervolgens selecteert ze alle klanten die het afgelopen half jaar niets gekocht hebben. Ze maakt tenslotte een derde selectie aan waar ze beide selecties combineert.

Door te kiezen voor een gecombineerde selectie, krijgt ze een overzicht van de bedrijven die in beide selecties voorkomen. Zo kan ze alle B-klanten vinden die het laatste half jaar niets hebben gekocht. Aan de hand van deze selectie kan Jane vervolgactiviteiten in haar agenda zetten.

Als deze campagne gericht was op alle klanten en niet alleen die van Jane, dan had ze ook voor haar collega's vervolgactiviteiten kunnen genereren en op dezelfde eenvoudige wijze in hun agenda's kunnen zetten.

Jane kan op elk moment teruggaan naar de selectie en een lijst als doelgroep gebruiken voor een volgende activiteit.

Na het bellen kan Jane haar klanten bijvoorbeeld een mailing sturen met nieuwe productaanbiedingen of uitnodigen voor een evenementen.

Kijk ook eens naar onze andere video's om meer te weten te komen over hoe SuperOffice uw productiviteit kan vergroten of probeer het zelf.

Test nu zelf