Meld je aan voor Thrive - een reeks speciale content om je relaties te laten groeien

Een passie voor wereldwijde vraagstukken

Uiteraard worden internationale issues iedere dag besproken bij SuperOffice. We hebben het over sociale, politieke, gezondheid en ecologische uitdagingen waar we allemaal op grote schaal mee te maken hebben. We wilden op dit vlak ook graag ons steentje bijdragen en daarom vroegen we onze medewerkers of zij ideeën hadden omtrent hoe we dit konden doen.

Handen uit de mouwen

We zetten ons bij SuperOffice in om jouw werk eenvoudiger te maken. Geleidelijk aan gingen we op zoek naar een manier om ook elders het leven voor mensen makkelijker te maken. Daarom besloten onze aandeelhouders, het management en de medewerkers dat we ons moesten bezighouden met lokale organisaties die goede dingen voor de minder bedeelden deden. We hebben ook besloten om contact op te nemen met organisaties die zich bezighouden met niet-politieke en non-profitactiviteiten om het leven van mensen of dieren in uitdagende situaties gemakkelijker te maken.

Het resultaat is ons social responsibility program

We beseften dat we een oplossing bieden die zaken die er toe doen vereenvoudigen. Onze CRM-oplossingen helpen organisaties om professioneler, gestructureerder, effectiever en uiteindelijk succesvoller te worden in wat ze doen. Het blijkt dat non-profitorganisaties die anderen proberen te helpen vaak beperkte middelen hebben, maar toch precies dezelfde behoeften hebben als andere professionele bedrijven - zij moeten ook hun activiteiten automatiseren en digitaliseren en over het algemeen slimmer werken. En zo is het programma Do Stuff That Matters geboren.

De essentie van ons initiatief

Het programma biedt gratis gebruik van onze cloud oplossing - SuperOffice CRM Online - aan een organisatie met maximaal 30 gebruikers voor een periode van 3 jaar. Het aanbod omvat 5 dagen gratis consultancy, uitgevoerd door onze ervaren consultants die een organisatie helpen aan de slag te gaan. Elk jaar accepteren we één nieuwe organisatie uit elke branche waarin we actief zijn. Ons doel is om het verschil te maken door een efficiënter en gestructureerder werkproces te creëren voor een non-profit, niet-politieke humanitaire organisatie. Dit doen wij omdat we bij SuperOffice trots zijn om dingen te vereenvoudigen die er toe doen! Stuur een e-mail naar info@superoffice.nl met de naam van jouw organisatie, contactgegevens en een samenvatting van jouw behoeften met betrekking tot de hulp die je nodig hebt om je dagelijkse werk te vereenvoudigen met een CRM-systeem.

Heb je een vraag?

Wij beantwoorden jouw vragen graag.