Download onze nieuwe CRM Buyer's Guide 2024

Download onze nieuwe CRM Buyer's Guide 2024

Integreer AI dieper in je dagelijks werk

Verrijk je CRM oplossing met AI, ontworpen voor de behoeften van gebruikers. SuperOffice Copilot vult je rol als relatiebeheerder aan – zonder dat je persoonlijke benadering verdwijnt. Met SuperOffice Copilot is het opbouwen van sterkere relaties eenvoudiger dan ooit.

Waarom SuperOffice 'super' is

Werken met SuperOffice CRM is nu sneller, beter en slimmer met AI – en dat met slechts één tool.

 • Icon

  Maak tijd voor productiviteit

  Directe antwoorden betekent meer tijd om relaties op te bouwen. Werk sneller en kwalitatief effectiever: ontwikkel ideeën, krijg samenvattingen en automatiseer taken. Til gepersonaliseerde klantinteracties naar een hoger niveau met AI, door slimmere beslissingen te nemen op basis van data, allemaal binnen je CRM oplossing.

 • Icon

  Meer bronnen, betere antwoorden

  Vergaar onmiddellijk inzichten uit een combinatie van eigen CRM-data en de krachtige AI-analyse van SuperOffice Copilot van diverse bronnen op het internet. Je antwoord is extra betrouwbaar, want het komt rechtstreeks uit je eigen CRM oplossing.

 • Icon

  Genereer betere content – en sneller

  Heb je het gevoel dat je vastzit? Twijfel je aan je creativiteit? Laat je inspireren door de kracht van AI. Of je nu op zoek bent naar een kant en klaar concept, het maken van pitches, campagne-e-mails, afbeeldingen of headers en CTA's. Je bent slechts één klik verwijderd van bruikbare content.

Geliefd bij duizenden andere Europese bedrijven zoals het jouwe

hamburg-airport_logo_bw
leca_bw_logo
knauber-holding_bw_logo
panasonic_bw_logo
asseco_bw_logo
xxl
atea_logo
logo_luxaflex_black
assa-abloy_logo_bw
asko_black

AI-functies voor elk team

Slimmer verkopen, sterkere relaties

 • Krijg onmiddellijk antwoorden over je prospects van SuperOffice Copilot
 • Jij bouwt relaties op; AI helpt je daarbij
 • Krijg hulp bij pitches en voorstellen direct in de context van de contactpersoon-kaart in je CRM oplossing
AI voor verkoop

Onze kijk op AI

Bij SuperOffice zijn we ervan overtuigd dat AI voor iedereen toegankelijk moet zijn. Het potentieel van AI is niet alleen bestemd voor tech-experts; iedereen kan er zijn dagelijkse taken mee verbeteren.

Daarom hebben we AI-functies rechtstreeks in SuperOffice CRM geïntegreerd: om onze gebruikers te helpen reële vraagstukken sneller en met een hoge kwaliteit op te lossen.

Met de introductie van AI in SuperOffice maken we de voordelen van deze krachtige technologie beschikbaar voor iedereen. 

Blijf een stap voor

Krijg direct antwoord

Neem afscheid van gezoek op het internet naar de juiste antwoorden. Een eenvoudige chatinteractie met SuperOffice Copilot levert direct alle antwoorden die je nodig hebt.

De naam zegt het zelf al

Bespaar tijd met automatisch invullen van suggesties voor je contactpersonen in SuperOffice voor Outlook. SuperOffice Copilot haalt beschikbare informatie uit je CRM oplossing en stelt dit voor als veldinvoer voor nieuwe contacten.

Vertrouw op je beslissingen

In de beste beslissingen wegen alle perspectieven mee. SuperOffice Copilot maakt gebruik van zowel je CRM oplossing als openbare bronnen om jou snel betrouwbare antwoorden – en inzichten – te geven.

Nieuwe ideeën, verfrissende perspectieven

Direct aan de slag

 • Helpt bij het schrijven en laat je inspireren voor e-mails, pitches en meer
 • Genereer op maat gemaakte, ontwerpen en sjablonen rechtstreeks vanuit je CRM oplossing
 • Begin direct met schrijven met SuperOffice Copilot, waarbij je je eigen ideeën combineert met verfrissende perspectieven

De perfecte e-mailcampagne

 • Magic Image: maak aangepaste afbeeldingen – voer je prompt in en laat AI het werk doen
 • Creëer binnen enkele seconden CTA's en titels met slimme suggesties
 • Zeg het precies zoals je het bedoelt. Schrijf meer – of minder; serieuzer, vriendelijk of grappig, de keuze is geheel aan jou!

Samengevatte details, snellere beslissingen

 • Icon

  Direct inzicht in tickets

  Krijg de lijst met verzoeken in één klik, zodat je tijd bespaart bij het lezen van lange aanvragen. Pak onmiddellijk de belangrijkste pijnpunten aan om het vraagstuk op te lossen.

 • Icon

  Sneller betrouwbare beslissingen

  SuperOffice Copilot analyseert binnen enkele seconden al je CRM-data, zodat je snel tot oplossingen komt zonder dat je uren hoeft te besteden aan het handmatig sorteren.

 • Icon

  Weet wat de toekomst brengt

  Houd grip op je agenda met een goed samengesteld dagelijks overzicht. Ontvang belangrijke details voor je komende vergaderingen, waaronder deelnemers, agenda en herinneringen voor de voorbereiding.

VEELGESTELDE VRAGEN

Bereid om je eerste stappen in te zetten?

Je bent al heel ver gekomen. Voel je behoefte aan een door AI ondersteunde CRM-transformatie? Ontdek hoe je jouw individuele CRM-traject kunt starten met SuperOffice door vandaag nog contact op te nemen met één van onze experts.

In een 1:1 videochat kunnen we het samen hebben over:

 • Je unieke groeistrategieën en bedrijfsdoelstellingen
 • De belangrijkste pluspunten van SuperOffice CRM
 • De volgende stappen in jouw CRM-traject