Meld je aan voor Thrive - een reeks speciale content om je relaties te laten groeien

Apps & Integratie

Je bedrijf groeit. Je behoeften ook. Om aan te sluiten bij jouw groeiende potentieel, leveren wij de tools om je SuperOffice CRM uit te breiden. Wil je de productiviteit verhogen en meer klanten bedienen? Dan kun je – door standaardapps, -modules en -integraties toe te voegen – je oplossing opschalen en aanpassen.

Collage van verschillende apps. App Store
Cloud illustratie

INTEGRATIES

 • Icon

  Een catalogus met standaardapps

  Ontdek de reeks standaardapps, integraties en modules, zoals die beschikbaar zijn voor de cloudversie van SuperOffice CRM.

 • Icon

  Uitbreiden met standaard add-ons

  Dankzij ons solide netwerk met ervaren en competente partners kunnen wij met standaardmodules, integraties en diensten inspelen op al je behoeften.

 • Icon

  Je wilt meer dan de standaardoptie?

  Door onze geïntegreerde ontwikkeltools en API's te gebruiken, stem je je CRM-oplossing af op je unieke behoeften en maak je je zakelijke slagkracht groter.

 Bos winters tafereel

OP WEG NAAR MEER WINST

SuperOffice-klanten zien hun jaaromzet toenemen met gemiddeld 16%. Raadpleeg een ervaren teamlid en bekijk samen wat SuperOffice voor jouw bedrijf kan betekenen. Bel 040-40215000 of mail ons: info@superoffice.nl.

KLANTEN ZIJN OPVALLEND POSITIEF OVER ONS

SuperOffice scoort hoog op alle belangrijke beoordelingsplatformen. Op basis van meer dan 350 reviews staat SuperOffice CRM bovenaan als het gaat om gebruiksvriendelijkheid, gebruiksgemak en klantenservice.

 • Icon

  De vernieuwde CRM Buyers Guide

  Investeren in CRM-software helpt bij het opbouwen en versterken van relaties. Ontdek hoe je de juiste oplossing voor jouw bedrijf kiest.

 • Icon

  Opbouwen van winstgevende relaties

  Het opbouwen van een relatie met klanten vereist planning en vooruit denken. Dit klantenplan vormt de basis voor groei van elke organisatie.

 • Icon

  Omzet verhogen met sales KPI's

  Bedrijven verhogen hun omzet met 12% door het verbeteren van hun verkoopproces. Wij delen drie geheimen hoe je dit kunt realiseren.

Benieuwd naar de verhalen van bedrijven die wij de afgelopen 30+ jaren hebben geholpen?

Meld je aan voor Thrive with SuperOffice en ontvang originele content in jouw inbox, speciaal ontwikkeld om relaties te laten groeien.