Meld je aan voor Thrive - een serie van nieuwe en originele content die je helpt te groeien!

Apps & Integratie

Breid jouw SuperOffice CRM oplossing uit en verbind deze met andere tools die je al gebruikt. Wij bieden alles wat nodig is om SuperOffice op maat te maken voor jouw organisatie.

Collage van verschillende apps. App Store
Cloud illustratie
 • Icon

  Een overzicht van standaard apps

  Bekijk het overzicht met standaard apps en integratie modules die beschikbaar zijn voor de webversie van SuperOffice.

 • Icon

  Uitbreiden met standaard add-ons

  Bekijk wat onze gecertificeerde partners jou kunnen bieden op het gebied van standaard modules, integraties en services om jouw SuperOffice oplossing aan te passen aan jouw bedrijfsprocessen.

 • Icon

  Op zoek naar meer?

  Wij komen je tegemoet. Gebruik onze API's om alles wat je zelf maakt toe te voegen, van integraties tot add-ons.

 Bos winters tafereel

Verhoog de bedrijfsresultaten

Gemiddeld gezien stijgt de omzet van SuperOffice klanten met 16% per jaar. Wil je weten hoe SuperOffice jouw bedrijf kan laten groeien? Bel ons op 040-40215000 of mail ons op info@superoffice.nl. Wij helpen je graag!

TOP-RATED CRM-SOFTWARE. VAN ECHTE KLANTEN

SuperOffice ontvangt positieve feedback op alle belangrijke beoordelingsplatforms. Op basis van meer dan 350 beoordelingen scoort SuperOffice CRM hoog op het gebied van gebruiksvriendelijkheid, gebruiksgemak en klantenservice.

MAAK HET VERSCHIL

Thrive is een gloednieuw concept van SuperOffice en ons doel is simpel - je te helpen groeien. Als deelnemer van Thrive, heb je toegang tot nieuwe strategieën, originele content en unieke onderzoeken die je kunt gebruiken om je bedrijfsvoering te verbeteren.