waarom klachten goed zijn voor je bedrijf

Lees meer

Verstuur gerichte emails met SuperOffice Mailings

SuperOffice is een complete toepassing voor e-mailmarketing met uitstekende instrumenten om uw doelgroep te bereiken, betere e-mails te versturen en uw conversie te verbeteren.

Dit draagt allemaal bij aan het aantrekken van meer klanten.

Met behulp van SuperOffice laten we u zien hoe gemakkelijk het is om:

  • Een mailing te creëeren;
  • Selecties rechtstreeks uit uw database te maken;
  • De mailing te plannen en te starten;
  • De respons van de ontvangers te meten.

Het bedrijf van Abigail organiseert een seminar voor klanten. In SuperOffice is een project voor het evenement opgezet om de gegevens bij te houden van het seminar en een lijst van de deelnemers die zich opgegeven hebben.

Abigail maakt een selectie van al haar klanten die besluitvormer zijn en die dit jaar nog geen enkel seminar voor klanten hebben bijgewoond. Die selectie gebruikt ze als targetlijst voor het versturen van de uitnodigingen voor het komende seminar. Vervolgens maakt ze een uitnodiging met behulp van een van de aanwezige mailingsjablonen.

Bij het bewerken van haar e-mail personaliseert ze de uitnodigingen en voegt ze een link toe die klanten kunnen gebruiken om zich meteen voor het seminar op te geven. Het systeem houdt bij welke ontvanger op deze link klikt en voegt diegene automatisch toe aan het bestaande seminarproject. Abigail kan haar mailing nu verzenden, maar kiest ervoor om dit de volgende dag om twee uur 's middags te doen omdat ze weet dat mensen op dit tijdstip vaak e-mails lezen.

Als de mailing is verzonden, kan Abigail op het dashboard de statistieken van de mailing live volgen. Alle klanten die zich voor het seminar hebben opgegeven, worden automatisch toegevoegd aan de deelnemerslijst van het project.

Ze kan op een later tijdstip weer naar het project gaan en de deelnemerslijst gebruiken als doelgroep voor een nieuwe mailing, zoals een herinnering vlak voor het seminar.

Dit was slechts een klein voorbeeld van hoe SuperOffice u kan helpen om efficiënter te werken.

Kijk ook eens naar onze andere video's om meer te weten te komen over hoe SuperOffice uw productiviteit kan vergroten of probeer het zelf.

Gratis demo