waarom klachten goed zijn voor je bedrijf

Lees meer

Afhandelen van klantverzoeken met SuperOffice Service

Bedrijven krijgen tegenwoordig steeds meer feedback van hun klanten. Als u uw klanten tevreden wilt houden, is het belangrijk om hun vragen, klachten en verzoeken efficiënt en zorgvuldig te behandelen. 

Iedereen die in de service sector werkt, weet hoe moeilijk het is om alle klantverzoeken snel te beantwoorden. Zeker als u bedolven wordt onder Outlookmappen en een berg memo's. Stel dat er iets bestond wat u kon helpen om alle verzoeken van uw klanten gemakkelijk en eenvoudig te beantwoorden zodra ze binnenkwamen?

In deze demo laten we u zien hoe SuperOffice Service u kan helpen om:

  • Elk e-mailverzoek op te slaan in één enkele database met een eigen ticketnummer;
  • Alle informatie over uw klanten op één locatie te bewaren waar iedereen de informatie kan zien;
  • Op een eenvoudige en soepele manier met uw klanten te communiceren;
  • Efficiënt met uw team samen te werken bij het behandelen van verzoeken.

Peter heeft een factuur ontvangen die volgens hem niet klopt. Hij vraagt het bedrijf per e-mail om nadere informatie. Hij krijgt meteen een e-mail terug met de mededeling dat zijn verzoek een ticketnummer heeft gekregen. Peter is opgelucht dat zijn verzoek in behandeling wordt genomen.

Medewerker klantenservice Abigail krijgt deze taak toegewezen en begint met te controleren wie Peter is en of er al eerder problemen zijn geweest die hiermee te maken kunnen hebben. Ze ziet dat ze de factuurgegevens nodig heeft om Peter verder te kunnen helpen. Abigail geeft snel antwoord met een bestaand antwoordsjabloon waarin ze Peter om de gegevens vraagt.

Als Peter het factuurnummer heeft doorgegeven, geeft Abigail het verzoek door aan haar collega's bij de afdeling boekhouding omdat zij de factuur kunnen controleren en Peter hierover nader kunnen informeren. Als Dylan, Abigails collega bij de afdeling boekhouding, het verzoek opent, ziet hij alle voorafgaande communicatie over Peters verzoek. Dylan zoekt de benodigde gegevens erbij en beantwoordt Peter. Vervolgens sluit hij het verzoek en wordt het gearchiveerd als activiteit onder de bedrijfskaart van de klant.

Dit was slechts een klein voorbeeld van hoe SuperOffice u kan helpen om efficiënter te werken.

Kijk ook eens naar onze andere video's om meer te weten te komen over hoe SuperOffice uw productiviteit kan vergroten of probeer het uit.

Free trial