Nieuw: Succesvol zijn in uitdagende tijden
Een handleiding voor bedrijfsgroei

Nieuw: Succesvol zijn in uitdagende tijden
Een handleiding voor bedrijfsgroei

Managen van klantinformatie in SuperOffice

In deze demo laten we u zien hoe eenvoudig het kan zijn om uw klanteninformatie te beheren.

Met SuperOffice laten we u zien hoe u:

  • Een nieuwe bedrijfskaart kunt aanmaken;
  • Een nieuwe contactpersoon kunt bijwerken met zijn of haar informatie;
  • Een klantgegevens kunt vinden en contacthistorie kunt bekijken voordat u op een verzoek reageert. 

Bij een recent netwerkevenement heeft Abigail Hart een nieuwe potentiële klant ontmoet en ze wil de contactgegevens toevoegen in de CRM database.

Voordat ze een nieuwe bedrijfskaart gaat maken, doorzoekt ze de database om te kijken of diegene er al in staat. De bedrijfsnaam levert geen zoekresultaten op dus voegt ze de nieuwe contactgegevens toe van het visitekaartje dat ze heeft gekregen.

Abigail ziet in haar postvak-in dat er een e-mail is binnengekomen van een andere potentiële klant die ze pas nog had gesproken.

Ze had met Didrik gesproken over digitale marketing en hij had belangstelling getoond voor de nieuwsbrief van Bridgecom over dit onderwerp.

Didrik had haar een e-mail gestuurd om zijn interesse te bevestigen. Als Abigail zijn e-mail archiveert, werkt ze ook automatisch de contactgegevens bij met zijn e-mailadres.

Met behulp van SuperOffice voegt ze het e-mailadres van Didrik toe en archiveert ze de correspondentie rechtstreeks in de database. Abigail voegt aan het profiel van Didrik toe dat hij de nieuwsbrief wil ontvangen.

Vervolgens wordt ze gebeld door Jake Lee. Abigail ziet dat Jake geen klant van haar is, maar wel een belangrijke klant van Bridgecom. Jake wil de laatste offerte die haar collega hem had gestuurd opnieuw toegestuurd krijgen, maar Jane is nu niet op kantoor.

Abigail kijkt de meest recente correspondentie met Jake door. Ze vindt al snel wat hij wil hebben en stuurt het door. 

Dit was slechts een klein voorbeeld van hoe SuperOffice u kan helpen om uw klantenrelaties te beheren.

Kijk ook eens naar onze andere video's om meer te weten te komen over hoe SuperOffice uw productiviteit kan vergroten of probeer het zelf.