Meld je aan voor Thrive - een reeks speciale content om je relaties te laten groeien

creër een uitstekende klantervaring EN REALISEER WINSTGEVENDE KLANTRELATIES

HET PLATFORM WAARBIJ KLANTEN OP DE EERSTE PLAATS STAAN

B2B-kopers en -klanten communiceren met je organisatie via verschillende contactmomenten en het klanttraject is complexer dan ooit tevoren. Je moet proactief zijn en vooruit lopen op huidige en toekomstige behoeften van je klanten. Dit is alleen mogelijk als al je medewerkers en processen perfect op elkaar zijn afgestemd.

SuperOffice CRM is het platform waarmee verkoop-, marketing- en service medewerkers zich kunnen focussen op het creëren van uitstekende klantervaringen die cruciaal zijn voor het opbouwen van langdurige, winstgevende relaties.

SuperOffice CRM geeft je een 360-graden overzicht van al je klanten. Zo kunnen je medewerkers inspelen op de interesses van de klant, de aankoophistorie bekijken en nog veel meer. Verder heb je toegang tot een breed scala aan tools voor procesoptimalisatie, AI en automatisering.

SuperOffice CRM wordt ook geleverd met een ingebouwd Customer Engagement Platform (CEP). Dit registreert elke interactie in elk kanaal met elke klant, zodat je in realtime kunt communiceren op basis van de activiteiten van de klant - en zelfs de meest veeleisende verwachtingen kunt overtreffen.

Van los zand naar een stevige structuur met SuperOffice CRM.

Marieke van Leeuwen   Panasonic

HOE CREËR JE EEN UITSTEKENDE KLANTERVARING

 • Icon

  Hoe CRM de klantervaring verbetert

  Lees hoe je een 360 graden beeld van jouw klanten krijgt met CRM en hoe dat help bij het verbeteren van de klantervaring.

 • Icon

  Hoe bied je een geweldige koopervaring

  Bekijk onze 8 manieren om de koopervaring te verbeteren en het klantenbestand te laten groeien.

 • Icon

  Hoe een klantgerichte strategie je tot marktleider maakt

  Ontdek hoe de strategie waarbij de klant centraal staat, heeft bijgedragen tot het creëren van een Europese marktleider.

WIJ HELPEN JE GRAAG BIJ HET VERBETEREN VAN DE KLANTERVARING

Al meer dan 30 jaar leveren wij Europese bedrijven CRM oplossingen waarmee onze klanten uitblinken in het creëren van uitstekende klantervaringen. Wij laten je graag zien hoe CRM je kan helpen je klanten op de eerste plaats te zetten.