End-to-end process management met SuperOffice CRM

Een database met verkoopkansen en referenten zorgt ervoor dat je succesvol zaken kunt doen. SuperOffice CRM helpt je beter te communiceren met prospects en klanten, het gehele verkoopproces te beheren en stelt je in staat om alle informatie in één CRM-oplossing op te slaan.

Twee vrouwen die samen op een plattegrond kijken

Duizenden tevreden klanten

group-842
group-837
klp
group-833
avantor2x

SuperOffice CRM voor de vastgoed branche

 • Icon

  Klanten- en vastgoedoverzicht

  Een uitgebreid en transparant overzicht van belangrijke informatie en communicatie met klanten, huurders, vastgoed en projecten op één plek.

 • Icon

  Overeenkomsten en contracten

  Bewaar al je overeenkomsten en contracten direct in SuperOffice met digitale handtekeningen. Stroomlijn het verkoopproces en verkort de besluitvormingstijd. Door 100% controle te hebben over alle raamovereenkomsten, kun je proactiever klanten benaderen voordat hun contracten aflopen.

 • Icon

  Contractbeheer en -onderhoud

  Je hebt een systeem nodig dat je helpt bij het beantwoorden van vragen over contracten, huurders, lijsten met knelpunten en meer. Structureer, categoriseer en automatiseer inkomende verzoeken op basis van case type, klant of woning voor een eenvoudige afhandeling.

 • Icon

  ERP-integratie

  Zorg voor een betere klantervaring door het CRM-systemen te integreren met financiële en andere belangrijke bedrijfssoftware. SuperOffice CRM integreert met alle belangrijke ERP-systemen.

 • Icon

  Cijfers en KPIs

  Krijg toegang tot belangrijke cijfers en KPI's van alle bedrijfsonderdelen om de juiste beslissingen te nemen. Combineer rapporten uit meerdere systemen (ERP, CRM) om het management een volledig overzicht te geven over belangrijke zakelijke trends, kansen en de totale omzetgroei.

 • Icon

  Communicatie

  Houd huurders, huiseigenaren en klanten op de hoogte door regelmatig gerichte e-mailcampagnes uit te sturen. Segmenteer naar type woning, grootte, geografie en meer.

De CRM Buyer’s Guide

Investeren in CRM-software helpt bij het opbouwen en versterken van relaties met prospects en klanten. Ontdek hoe je de juiste oplossing voor jouw bedrijf kiest met onze CRM buyer’s guide.

Gratis demo

Met de krachtige CRM functionaliteit van SuperOffice kun je jouw contactgegevens ordenen, al jouw data op één plaats bewaren en jouw taken, documenten en e-mails beheren. Dit alles zorgt ervoor dat je klanttevredenheid verhoogt en je klantverloop verlaagt.

Wat kun je verwachten van de demo:

 • 1:1 (video) gesprek met een CRM expert
 • Het bespreken voor jullie doelstellingen
 • Groeistrategieën die werken voor jouw branche
 • Introductie van de SuperOffice CRM functionaliteit

Bekijk SuperOffice CRM in actie