Bied een veilige service met SuperOffice CRM

Of je nu in de bank-, verzekerings-, krediet- of investeringssector zit, SuperOffice CRM geeft je een duidelijk beeld van je klantenportefeuille en ondersteunt je bij het automatiseren van handmatige processen. Daarnaast zorgt SuperOffice CRM ervoor dat je voldoet aan de privacy regelgeving en wettelijke beperkingen.

Man met getallen op een diagram

Duizenden tevreden klanten

pareto-logo_psec_300dpi_transparent2x
dnb_black
kredinor2x
payex2x
vfs2x

SuperOffice voor het bankwezen en de financiële sector

 • Icon

  Klantenoverzicht

  Krijg een compleet overzicht van klantinformatie zoals contactgegevens, e-mails, telefoongesprekken, documenten, verkopen of notulen van vergaderingen op een centrale plaats. Met één klik zien alle medewerkers een volledig overzicht van je klanten en de bijbehorende portefeuilles.

 • Icon

  AVG proof

  Naleving van de gegevensbescherming wet (AVG) is wettelijk verplicht. Implementeer routines en richtlijnen die worden ondersteund door de CRM-oplossing om te garanderen dat je bedrijf aan de eisen van deze regelgeving voldoet.

 • Icon

  Communicatie

  Communiceer met een breed scala aan klanten op basis van inkomen, risicocategorie en geografie. Stuur e-mailcampagnes met de juiste content, op het juiste moment op basis van specifieke interesses.

 • Icon

  Verkoopbeheer

  Identificeer commerciële kansen bij prospects en klanten op basis van de zakelijke behoefte, productaanbod en omzetgroei. Kom tot nauwkeurige voorspellingen en verbeter je pipeline management door eenvoudig verkoopkansen te registreren in SuperOffice CRM.

 • Icon

  Cijfers en KPI’s

  Krijg toegang tot belangrijke cijfers en KPI's van alle bedrijfsonderdelen om de juiste beslissingen te nemen. Combineer rapporten uit meerdere systemen om een volledig overzicht te krijgen van gemiddelde contractwaarde, offertes en de conversieratio's voor nieuwe verkopen.

 • Icon

  Overeenkomsten

  Stel overeenkomsten en contracten direct in SuperOffice CRM op en maak gebruik van digitale handtekeningen. Stroomlijn het verkoopproces en verkort de besluitvormingstijd. Door 100% controle te hebben over alle overeenkomsten kun je proactiever klanten benaderen voordat hun contracten aflopen.

De CRM Buyer’s Guide

Investeren in CRM-software helpt bij het opbouwen en versterken van relaties met prospects en klanten. Ontdek hoe je de juiste oplossing voor jouw bedrijf kiest met onze CRM buyer’s guide.

Gratis demo

Met de krachtige CRM functionaliteit van SuperOffice kun je jouw contactgegevens ordenen, al jouw data op één plaats bewaren en jouw taken, documenten en e-mails beheren. Dit alles zorgt ervoor dat je klanttevredenheid verhoogt en je klantverloop verlaagt.

Wat kun je verwachten van de demo:

 • 1:1 (video) gesprek met een CRM expert
 • Het bespreken voor jullie doelstellingen
 • Groeistrategieën die werken voor jouw branche
 • Introductie van de SuperOffice CRM functionaliteit

Bekijk SuperOffice CRM in actie