Verbeter de dienstverlening en maak contact met de burgers

SuperOffice CRM maakt een grotere verbinding tussen overheidsinstellingen en de burgers mogelijk. Beheer, faciliteer en automatiseer overheidsinteracties waardoor de klantervaring voor iedereen optimaal is.

Diverse mensen die samen werken in een open ruimte

Duizenden tevreden klanten

immigration-to-norway---udi-0
drammen-kommune-logo-1024x5012x
direktoratet-for-forvaltning-og-konomistyring---dfy-5
ks_sort
giek_sort_vertikal_eng2x

SuperOffice CRM voor de publieke sector

 • Icon

  360 graden burgeroverzicht

  Maak het werk van je overheids-medewerkers efficiënter door hen een 360-graden overzicht van de communicatie met de burgers en andere belangrijke informatie te geven.

 • Icon

  Beter zicht op verzoeken

  Verzoeken en klachten komen binnen via verschillende kanalen. Structureer, categoriseer en prioriteer alle inkomende verzoeken op basis van afdeling, team of type burger.

 • Icon

  Burgerportaal 24/7

  Verkort de wachttijd door een one-stop-shop aan te bieden waar burgers vragen kunnen stellen, direct antwoord kunnen krijgen en de voortgang van hun verzoeken kunnen volgen.

 • Icon

  Integraties

  Integreer met verschillende systemen zodat je de workflows automatiseert, het eenvoudiger maakt om licenties en vergunningen af te geven en het handmatige papierwerk tot een minimum beperkt.

 • Icon

  Cijfers en KPI’s

  Krijg snel een visueel overzicht van hoe goed je verzoeken van burgers verwerkt en afhandelt om het serviceniveau te verbeteren. Maak dashboards om het aantal geopende en gesloten cases te tonen, evenals de respons- en afhandelingstijden.

 • Icon

  Applicaties

  Pas je bestaande registratie- en aanvraagprocedures aan en verbeter ze. Onafhankelijk van het gebruikte kanaal - e-mail, webformulier of klantportaal - verdeelt SuperOffice de verzoeken gelijkmatig over de medewerkers.

De CRM Buyer’s Guide

Investeren in CRM-software helpt bij het opbouwen en versterken van relaties met prospects en klanten. Ontdek hoe je de juiste oplossing voor jouw bedrijf kiest met onze CRM buyer’s guide.

Gratis demo

Met de krachtige CRM functionaliteit van SuperOffice kun je jouw contactgegevens ordenen, al jouw data op één plaats bewaren en jouw taken, documenten en e-mails beheren. Dit alles zorgt ervoor dat je klanttevredenheid verhoogt en je klantverloop verlaagt.

Wat kun je verwachten van de demo:

 • 1:1 (video) gesprek met een CRM expert
 • Het bespreken voor jullie doelstellingen
 • Groeistrategieën die werken voor jouw branche
 • Introductie van de SuperOffice CRM functionaliteit

Bekijk SuperOffice CRM in actie