Meld je aan voor Thrive - een reeks speciale content om je relaties te laten groeien

Managen van documenten en emails in SuperOffice

Uw postvak-in wordt dagelijks overspoeld met allerlei soorten e-mails. Er moeten momenten zijn geweest waarop u belangrijke informatie kwijt bent geraakt in deze warboel, of dat het u uren heeft gekost om die ene e-mail terug te vinden die u met spoed moest doorsturen naar een collega.

Toch werd uw postvak-in er niet opgeruimder van toen u dat gedaan had. Komt u dat bekend voor?

SuperOffice biedt oplossingen om uw informatie gestructureerd en eenvoudig op te slaan en te beheren. Zo kunt u er zeker van zijn dat de informatie die bij u binnenkomt niet lukraak verspreid zit in uw postvak-in. De informatie wordt goed georganiseerd en is snel terug te vinden als de informatie weer nodig heeft.

In deze demo laten we u zien hoe u:

  • Tijd kunt inplannen in uw agenda om binnengekomen e-mails op te volgen;
  • Een e-mail kunt archiveren als vraag aan uw collega's om het af te handelen;
  • Eenvoudig informatie kunt uitwisselen binnen het bedrijf. 

Dit is Abigail. Abigail werkt op de afdeling verkoop. Ze krijgt elke dag veel e-mails. Sommige bevatten informatie, andere zijn enkel ter inzage. Sommige moeten gedeeld worden met collega's en op andere moet meteen actie ondernomen worden.

We laten u zien hoe Abigail SuperOffice gebruikt om op eenvoudige en efficiënte wijze haar documenten te beheren en binnen het bedrijf te delen.

Abigail krijgt een e-mail van één van haar klanten met het verzoek om meer informatie over producten en prijzen.

Ze beantwoordt de e-mail niet meteen omdat ze eerst de informatie bij elkaar moet zoeken waar de klant om vraagt.

Ze archiveert de e-mail met een paar klikken als taak in haar agenda. Nu kan ze niet vergeten dat ze nog actie moet ondernemen op deze e-mail.

Om haar postvak-in leeg en opgeruimd te houden, heeft Abigail SuperOffice ingesteld op het automatisch verwijderen van e-mail uit haar postvak-in zodra ze de e-mail archiveert.

Abigail krijgt soms vragen van klanten die beantwoord moeten worden door haar collega's van de afdeling klantenservice.

Als dit het geval is, archiveert ze de e-mail als verzoek van een klant. De e-mail komt bij de klantenservice in de wachtrij te staan, waar haar collega's het verzoek verder afhandelen.

Abigail is druk geweest met het organiseren van een jaarlijks evenement voor VIP-klanten. Met als gevolg dat ze voor het evenement veel e-mails binnenkrijgt van zowel leveranciers, als bedrijven die eraan meewerken en klanten.

De e-mails staan vol gegevens en bevatten soms essentiële informatie. Abigail archiveert deze e-mails als documenten bij het bijbehorende project. Zo blijft haar postvak-in opgeruimd en raakt ze geen enkele e-mail kwijt.

Dit was slechts een klein voorbeeld van hoe SuperOffice u kan helpen om efficiënter te werken.

Kijk ook eens naar onze andere video's om meer te weten te komen over hoe SuperOffice uw productiviteit kan vergroten of probeer het zelf.

Test nu zelf