Nieuw: Succesvol zijn in uitdagende tijden
Een handleiding voor bedrijfsgroei

Nieuw: Succesvol zijn in uitdagende tijden
Een handleiding voor bedrijfsgroei

De persoonlijke aanpak van SuperOffice past bij ons

Gracia Derckx Commercieel Directeur

De Uitdaging

By Acte koppelt uw communicatieconcept aan een uniek geschenk. 

Van origineel kerstpakket, relatiegeschenk, een bijzonder keuzeconcept als eindejaarsgeschenk of presentje voor een speciale dag of gelegenheid, met een concept van By Acte geeft u meer. Wij werkten al jaren met een CRM-oplossing, maar wij misten een aantal functionaliteiten, zoals vrije velden aanmaken en rapportages uitdraaien. Dit zorgde ervoor dat wij niet de juiste selecties konden maken en een deel van de rapporten niet volledig waren. Daarom zijn wij op zoek gegaan naar een nieuwe CRM oplossing, bij voorkeur een online versie.

By Acte staat voor de kunst van het geven en wij vinden het heel belangrijk om persoonlijke aandacht te geven aan onze klanten. De filosofie van SuperOffice sluit daar bij aan

Gracia Derckx Commercieel Directeur

De Oplossing

By Acte gebruikt SuperOffice op gebied van contactmanagement, verkoop en marketing.

Binnen sales wordt het gebruikt om de pipeline te managen, wij weten nu exact hoe het ervoor staat en kunnen daar waar nodig actie ondernemen. Onze afdeling marketing gebruikt het om per doelgroep gerichte mailings te versturen, dit kan nu eenvoudig omdat wij ook op onze vrije velden selecties kunnen maken. Iedereen binnen By Acte begint de dag met het checken van de takenlijst en weten zo exact wat er die dag op de planning staat.

Toen wij startten met SuperOffice zagen wij in eerste instantie best tegen de implementatie op, maar het is heel goed verlopen. Het was vooraf duidelijk wat er van ons verwacht werd. Onze wensen zijn allemaal meegenomen en vertaald naar de juiste werkprocessen in SuperOffice.  Daardoor konden wij er direct mee aan de slag.

De Resultaten

SuperOffice ondersteunt onze sales- en marketingprocessen en zorgt voor controle.

De toekomstvisie van By Acte is om ons te profileren als specialist en dé adviseur als het gaat om communiceren met je medewerkers middels een geschenk.

SuperOffice heeft ervoor gezorgd dat wij veel meer controle hebben op onze salesprocessen door middel van rapportages die wij uit kunnen draaien met de juiste gegevens die wij willen hebben. Op het gebied van marketing sturen wij nu veel gerichter onze mailings naar verschillende doelgroepen.