Digitale innovatie perikelen

Data is een cruciaal element om je klant beter te leren kennen en heb je nodig om bedrijfsprocessen te optimaliseren. Daarom moet je iedere vorm van dataverwerking omarmen en gebruiken. Een digitale innovatie mentaliteit kun je daarbij goed gebruiken. 

Ben van der Burg, voormalig professioneel schaatser, heeft zich ontwikkeld tot een veelgevraagd columnist, presentator en tech-specialist in o.a. Vandaag Inside.  

Date

Donderdag
19 september

Time

10:00

Location

SuperOffice Benelux - Eindhoven

Price

gratis

Digitale innovatie perikelen

Ben van der Burg zal in zijn presentatie de voor- en nadelen, evenals de risico's van bestaande en toekomstige technologieën, zoals ChatGPT en brondata, bespreken. Hij belicht ook de cyberveiligheidsrisico's.

Bekend om zijn weloverwogen aanpak en boeiende spreekstijl, belooft Van der Burg's lezing zowel verhelderend als inspirerend te zijn, met praktische inzichten in online business. 

Over Ben van der Burg
Een unieke mix van sport en technologie kenmerkt Van der Burg's achtergrond. Als voormalig professioneel schaatser en later student Nederlandse Taal- en Letterkunde, heeft hij zich ontwikkeld tot een veelgevraagd columnist, presentator en tech-specialist, met verschijningen in diverse media en programma's. Zijn zakelijke carrière omvat leidende rollen in de mobiele telefonie en digitale advertentieruimte, waaronder posities bij Vodafone en Triple.

Dit inspirerende seminar richt zich op B2B organisaties binnen het MKB. Mocht jouw organisatie buiten deze doelgroep vallen dan nemen wij na je aanmelding contact met je op of er ruimte is om deel te nemen.  

Aanmelden