Als doel en doelstelling samenkomen onstaat er magie!

Niet op voorhand het doel belangrijk maken, maar bezig zijn met de bedoeling, dat is zijn boodschap. Als de bedoeling geladen is, kun je vervolgens keihard voor de winst gaan. Dan is de weg vrij onbegane paden te verkennen. “De essentie van topsport is buiten de lijntjes kleuren. Dan ben je op weg naar waar anderen nog nooit geweest zijn.”

Erben Wennemars, voormalig schaatser, verslaggever Studio Sport, columnist bij het AD

Date

Dinsdag
12 november

Time

10:00

Location

SuperOffice Benelux - Eindhoven

Price

gratis

Als doel en doelstelling samenkomen ontstaat er magie!

De magie die zo belangrijk is, in het dagelijks levern, op de werkvloer en binnen de sport. Want zonder de magie, zonder de passie, zonder bewustzijn van de weg naar een doel, is niets meer van waarde en wordt een winnaar nooit een kampioen.

Erben Wennemars verstaat de kunst van het vertellen van een verhaal, waarbij hij zijn publiek nadrukkelijk betrekt. Hij heeft geen powerpoint of imponerend filmpje nodig om zijn boodschap over te brengen en is niet wars van een gezonde dosis zelfrelativering. Hij boeit en raakt zijn publiek elke keer weer. Erben Wennemars is enthousiast, gedreven en ambitieus. In zijn presentaties vertelt hij over zijn carrière, letterlijk van vallen tot opstaan. Centraal hierin staan thema's als persoonlijke ontwikkeling, passie, intrinsieke motivatie en grenzen verleggen. 

Over Erben Wennemars
Oud topsporter met een eigen visie op hoe we onze samenleving duurzaam, vitaal  en weerbaar kunnen maken.   

Dit inspirerende seminar richt zich op B2B organisaties binnen het MKB. Mocht jouw organisatie buiten deze doelgroep vallen dan nemen wij na je aanmelding contact met je op of er ruimte is om deel te nemen.  

Aanmelden