Meld je aan voor Thrive - een reeks speciale content om je relaties te laten groeien

Verkoop functies

SuperOffice heeft veel functies die ervoor zorgen dat jij nog beter kunt presteren. SuperOffice biedt je krachtige verkoopinstrumenten waarmee je betere voorspellingen kunt doen, jouw pijplijn kunt beheren en gewoon meer orders kunt sluiten. Je kunt zelfs met één klik offertes opstellen en orders plaatsen.

Gebruik de verkoopgids voor de beste resultaten

Gebruik de verkoopgids om het verkoopproces vast te stellen op basis van beproefde methoden binnen jouw organisatie en behaal betere resultaten. Met de verkoopgids van SuperOffice weten alle verkopers in jouw team altijd wanneer ze wat moeten doen.

Screen shot SuperOffice CRM

Verlies nooit een order

Zorg ervoor dat al jouw inspanningen helpen bij het realiseren van meer omzet. Gebruik SuperOffice om alle verkoopkansen te benutten. Houd orders in de gaten, zorg voor een accurate pijplijn en nauwkeurige voorspellingen.

 Glimlachende man en vrouw in informele bijeenkomst

Focus je op de juiste zaken

Met handige to-do lijsten en slimme automatische alerts ben je altijd op de hoogte van geplande verkoopactiviteiten en verkooptaken die extra aandacht verdienen.

Screen shot SuperOffice CRM
 Illustratie tekstballonnen

Maak van prospects klanten

Wanneer prospects je website bezoeken, hebben ze misschien vragen over je product of dienst. Met SuperOffice Chat kun je al deze vragen onmiddellijk beantwoorden, bezwaren wegnemen en de aankoopbeslissing bespoedigen - terwijl prospects je website bekijken.

Quote.Click.Close

Het opstellen van offertes is met SuperOffice een fluitje van een cent.
Offertes maken, verschillende versies beheren, deze laten goedkeuren en het omzetten van een offerte naar order kan met slechts één klik.

Screen shot SuperOffice CRM

Transformeer anonieme websitebezoekers naar leads

Meestal weet je niet wie je websitebezoeker is of wanneer en waarom hij op je website komt. Leadexplorer is een tool die deze anonieme bezoekers identificeert, bijhoudt welke pagina's ze bekijken en hun betrokkenheid meet. Met één klik kun je de meest betrokken bedrijven importeren in SuperOffice CRM en je verkopers een overzicht met leads geven die ze kunnen benaderen.

Screen shot SuperOffice CRM. Leadexplorer

SuperOffice CRM voor Verkoop

Succesverhaal

Altijd een actueel inzicht in de openstaande vragen.

Isabella Bolt,   GGD Ghor
 • Icon

  De vernieuwde CRM Buyers Guide

  Investeren in CRM-software helpt bij het opbouwen en versterken van relaties. Ontdek hoe je de juiste oplossing voor jouw bedrijf kiest.

 • Icon

  Mailings om de verkoop te stimuleren

  Ontvang 12 e-mailsjablonen die je meteen kunt gebruiken om de impact van jouw e-mails aan prospects te verbeteren.

 • Icon

  Omzet verhogen met sales KPI's

  Bedrijven verhogen hun omzet met 12% door het verbeteren van hun verkoopproces. Wij delen drie geheimen hoe je dit kunt realiseren.

Wil je weten wat ons geheim is bij het verhogen van de verkoopproductiviteit?

Meld je aan voor Thrive with SuperOffice en ontvang originele content in jouw inbox, speciaal ontwikkeld om je verkoopprocessen te verbeteren en relaties te laten groeien.