SUPEROFFICE SALES FUNCTIES

SuperOffice Sales ondersteunt verkopers bij het halen van hun verkoopdoelen en het opbouwen van sterke en waardevolle klantrelaties. Als routinetaken worden afgehandeld, processen gestroomlijnd en klantinformatie op één plaats beschikbaar is, kunnen verkopers de juiste beslissingen nemen en zich volledig richten op het creëren van omzet.

PIJPLIJN- EN PROGNOSE-TOOLS

Met SuperOffice Sales zie je in één oogopslag elke kans in je pijplijn en kun je hier direct actie op ondernemen. Houd het verloop van orders in de gaten, maak nauwkeurige prognoses en verbeter je prestaties.

SALESPROCES MANAGEN

Met de ingebouwde salesgids creëer en ontwikkel je een gestructureerd verkoopproces op basis van je best practices. Je weet exact welke stappen je moet nemen en zet verkoopkansen om in orders.

ACCOUNTMANAGEMENT

Beheer al je prospect- en klantrelaties efficiënt op één plaats. Houd grip op je verkoop door alle gesprekken, documenten, activiteiten, afspraken, kansen en behaalde mijlpalen in kaart te brengen.

STAKEHOLDER MANAGEMENT

Bij verkoopprocessen zijn vaak meerdere besluitvormers betrokken. Met SuperOffice Sales leg je alle informatie vast over verschillende belanghebbenden met wie je communiceert, het type informatie en wanneer je contact met hen moet opnemen.

VERKOOP-INFORMATIE

Met SuperOffice SAINT houd je – via alerts en handige visualisaties – zicht op verkoopactiviteiten en krijg je realtime inzicht in de status van je klanten.

SALES-SECRETARESSE

De ingebouwde sales-secretaresse assisteert verkopers met to-do-lijsten en automatische alerts. Zo blijft iedereen up-to-date omtrent alle geplande verkoopactiviteiten en ondersteunende documentatie en kunnen ze zich focussen op het creëren van winstgevende relaties.

QUOTE MANAGEMENT

Om een order te sluiten is het essentieel om snel een offerte te kunnen sturen. Met één simpele klik creëer je in SuperOffice Sales offertes, beheer je versies, krijg je goedkeuringen en kun je zelfs orders plaatsen.

GEOPTIMALISEERD VOOR MOBIEL

SuperOffice Sales is geoptimaliseerd voor mobiele apparaten. Je eigen verkoopafspraken en die van je collega's beheren, klantgegevens controleren, afspraken maken en bijwerken en toegang tot alle relevante klantgegevens vanaf elk apparaat: nét zo makkelijk allemaal.

CHAT STIMULEERT VERKOOP

Live Chat is een onmisbare tool voor elke organisatie. Je legt eenvoudig contact met je klanten en bezoekers van je website. Voeg live Chat add-on toe aan SuperOffice Sales en je kunt vragen van klanten in realtime beantwoorden, in gesprek gaan met prospects terwijl ze op je website zitten. Dit helpt allemaal om het verkoopproces te versnellen.

Klaar voor een hogere omzet?

Vraag vandaag nog een gratis demo aan. Al ruim 30 jaar helpen wij organisaties bij het optimaliseren van hun verkoopprocessen en bij het maximaal benutten van hun CRM-oplossing.

Wil je weten wat ons geheim is bij het verhogen van de verkoopproductiviteit?

Meld je aan voor Thrive with SuperOffice en ontvang originele content in jouw inbox, speciaal ontwikkeld om je verkoopprocessen te verbeteren en relaties te laten groeien.