Genereer meer leads

Eén van de beste manieren om meer leads te verwerven, is door middel van gepersonaliseerde en gerichte e-mailmarketing. SuperOffice combineert het beste van CRM met het beste van e-mailmarketing. Zo helpen wij jou om jouw doelgroep te bereiken, gerichte e-mails te versturen en de conversieratio te verhogen.

Import

Verzamel alle leads op één plaats

Met SuperOffice kun je eenvoudig leads en contactgegevens importeren uit verschillende bronnen, zoals webformulieren, e-mails, beurzen en adreslijsten. Stel jouw eigen doelgroep samen vanaf één centrale locatie. 

Selecties

Richt je op jouw doelgroep

Met selecties kun je lijsten samenstellen op basis van allerlei criteria, zoals contactgegevens, interesses, activiteiten, projecten, verkoopkansen en nog veel meer.

Campagnes

Personaliseer berichten

Stuur nieuwsbrieven, campagnes en berichten aan een groot aantal klanten; personaliseer de inhoud en pas deze aan op basis van hun interesses. Maak een keuze uit 16 sjablonen of maak jouw eigen ontwerp. 

Rapporten

Verbeter campagneresultaten

Met selecties kun je lijsten samenstellen op basis van allerlei criteria, zoals contactgegevens, interesses, activiteiten, projecten, verkoopkansen en nog veel meer.

Aanvullende functies SuperOffice CRM voor Marketing

Heb je vragen? Bel ons op +31 (0)40 4021500. Wij helpen je graag verder.

 • Effectief managen van leads

  Volg leads van begin tot einde. Zorg voor automatische datum/tijd registratie, volg leadbronnen en lead activiteitenbeheer.
 • Tracking

  Volg de open-rate en traceer links. Volg alle reacties, uitgesplitst naar bron. Bekijk wie waarop heeft geklikt zodat je gerichte vervolgmailings kunt opstellen.
 • Bounce afhandeling

  SuperOffice laat je het verschil zien tussen zachte bounces (vertraagde berichten, mailserver tijdelijk niet beschikbaar) en harde bounces (fout adres, onbekend domein etc.), zodat je jouw lijst met e-mail-adressen gemakkelijk up-to-date kunt houden.
 • Link triggers

  Link triggers tonen de ware kracht van e-mailmarketing binnen SuperOffice aan. Wanneer je een mailing verstuurt, kun je gemakkelijk configureren wat er moet gebeuren als de ontvanger op een link klikt. Link triggers kunnen klanten met een bepaalde interesse signaleren en hen toevoegen aan een takenlijst of een afspraak regelen met een accountmanager.
 • Geoptimaliseerd voor mobiel

  Alle kant-en-klare sjablonen zijn geoptimaliseerd om te worden bekeken op een mobiel apparaat. Je kunt ook nagaan of de ontvangers die op een link klikken dat doen op een mobiele telefoon, een tablet of een computer.
 • Chat met je klanten

  Een belangrijk onderdeel van elke marketingcampagne is om de behoeften van jouw kopers te begrijpen. Er is geen betere manier om dit te doen dan rechtstreeks met jouw klanten via de chat te communiceren om vragen te beantwoorden, die je vervolgens kunt verwerken in veel gestelde vragen, productbeschrijvingen en landingspagina’s,
Groei door optimale klantbewerking met SuperOffice"
SABA Dinxperlo BV

Gratis demo van SuperOffice Marketing