Meld je aan voor Thrive - een reeks speciale content om je relaties te laten groeien

Marketing functies

SuperOffice biedt je functies om meer leads van hoge kwaliteit te genereren via webformulieren en gerichte e-mailmarketing. Bereik je doelgroep, kom in contact met ze en verhoog je conversieratio.

Verzamel alle leads op één plaats

Ongeacht de bron – een webformulier, een inkomende e-mail, een vakbeurs of een mailinglijst, met SuperOffice CRM kun je alle informatie over jouw leads op één centrale plaats importeren en opslaan. Dit maakt het vervolgens eenvoudig om gepersonaliseerde en nauwkeurige selecties te maken.

Glimlachende man in het kantoor

Leg makkelijk contacten

Zorg ervoor dat webformulieren er professioneel uitzien, kom in contact met je doelgroep en genereer meer leads. Met SuperOffice kun je eenvoudig webformulieren maken en gegevens verzamelen die je automatisch kunt bijwerken in je CRM database om gerichte vervolgacties te kunnen maken.

Screen shot SuperOffice CRM
Winters tafereel. Man lopen op een bevroren meer.

Leg de focus op jouw doelgroep

Met selecties kun je lijsten samenstellen op basis van allerlei criteria, zoals contactgegevens, interesses, activiteiten, projecten, verkoopkansen en nog veel meer.

Verbeter campagneresultaten

Geïntegreerde rapporten geven je inzicht in hoe je jouw e-mailcampagne verder kunt optimaliseren. Test andere visuals, tekst of onderwerpregels. Je kunt ook rapporten maken en zien wie waarop heeft geklikt.

 Laptop met SuperOffice CRM. Rapporten
 Illustratie van enveloppen

Personaliseer berichten

Maak gepersonaliseerde nieuwsbrieven, campagnes en berichten voor een select aantal klanten en pas de inhoud aan op basis van de interesses van de klant. Selecteer een kant-en-klaar sjabloon of maak er zelf een.

SuperOffice CRM voor Marketing

Succesverhaal

Automatische verwerking van alle contactformulieren.

John Zentveld    HG
 • Icon

  De vernieuwde CRM Buyers Guide

  Investeren in CRM-software helpt bij het opbouwen en versterken van relaties. Ontdek hoe je de juiste oplossing voor jouw bedrijf kiest.

 • Icon

  E-mail marketing power!

  10 B2B e-mailsjablonen, waarmee je direct aan de slag kunt. Kom in contact met potentiële klanten en creëer succesvolle marketing campagnes.

 • Icon

  E-mail marketing KPI's white-paper

  Ontdek de 4 belangrijkste e-mailmarketing KPI's en lees hoe je ze kunt meten. Inclusief bruikbare tips om ze te verbeteren.

Wil je weten wat ons geheim is bij het vergroten van de marketingimpact?

Meld je dan aan bij Thrive with SuperOffice om originele content in jouw inbox te ontvangen, speciaal ontwikkeld om je marketingprocessen te verbeteren en relaties om te zetten in omzet.