Ons ‘Remote Service Package’ helpt je om op afstand jouw klanten de juiste service te bieden.

Marketing functies

SuperOffice biedt je functies om meer leads van hoge kwaliteit te genereren via webformulieren en gerichte e-mailmarketing. Bereik je doelgroep, kom in contact met ze en verhoog je conversieratio.

Verzamel alle leads op één plaats

Ongeacht de bron – een webformulier, een inkomende e-mail, een vakbeurs of een mailinglijst, met SuperOffice CRM kun je alle informatie over jouw leads op één centrale plaats importeren en opslaan. Dit maakt het vervolgens eenvoudig om gepersonaliseerde en nauwkeurige selecties te maken.

Leg makkelijk contacten

Zorg ervoor dat webformulieren er professioneel uitzien, kom in contact met je doelgroep en genereer meer leads. Met SuperOffice kun je eenvoudig webformulieren maken en gegevens verzamelen die je automatisch kunt bijwerken in je CRM database om gerichte vervolgacties te kunnen maken.

Leg de focus op jouw doelgroep

Met selecties kun je lijsten samenstellen op basis van allerlei criteria, zoals contactgegevens, interesses, activiteiten, projecten, verkoopkansen en nog veel meer.

Verbeter campagneresultaten

Met selecties kun je lijsten samenstellen op basis van allerlei criteria, zoals contactgegevens, interesses, activiteiten, projecten, verkoopkansen en nog veel meer.

Personaliseer berichten

Maak gepersonaliseerde nieuwsbrieven, campagnes en berichten voor een select aantal klanten en pas de inhoud aan op basis van de interesses van de klant. Selecteer een kant-en-klaar sjabloon of maak er zelf een.

SuperOffice CRM voor Marketing

Succesverhaal

Automatische verwerking van alle contactformulieren.

John Zentveld    HG