Ons ‘Remote Service Package’ helpt om je klanten de juiste service te bieden in deze COVID-19 tijd.

COVID-19 update

Lees meer

Genereer meer leads

SuperOffice biedt je functies om meer leads van hoge kwaliteit te genereren via webformulieren en gerichte e-mailmarketing. Bereik je doelgroep, kom in contact met ze en verhoog je conversieratio.

Webformulieren

Leg makkelijk contacten

Zorg ervoor dat webformulieren er professioneel uitzien, kom in contact met je doelgroep en genereer meer leads. Met SuperOffice kun je eenvoudig webformulieren maken en gegevens verzamelen die je automatisch kunt bijwerken in je CRM database om gerichte vervolgacties te creëren.

Import

Verzamel alle leads op één plaats

Ongeacht de bron – een webformulier, een inkomende e-mail, een vakbeurs of een mailinglijst, met SuperOffice CRM kun je alle informatie over jouw leads op één centrale plaats importeren en opslaan, waardoor het eenvoudig is om gepersonaliseerde en nauwkeurige selecties te creëren.

Selecties

Richt je op jouw doelgroep

Met selecties kun je lijsten samenstellen op basis van allerlei criteria, zoals contactgegevens, interesses, activiteiten, projecten, verkoopkansen en nog veel meer.

Campagnes

Personaliseer berichten

Stuur gepersonaliseerde nieuwsbrieven, campagnes en berichten naar een groot aantal klanten en pas de inhoud aan op basis van de interesses van de klant. Selecteer een kant-en-klaar sjabloon of creëer er zelf een.

 

Rapporten

Verbeter campagneresultaten

Met selecties kun je lijsten samenstellen op basis van allerlei criteria, zoals contactgegevens, interesses, activiteiten, projecten, verkoopkansen en nog veel meer.

Aanvullende functies SuperOffice CRM voor Marketing

Heb je vragen? Bel ons op +31 (0)40 4021500. Wij helpen je graag verder.

 • Effectief managen van leads

  Volg leads van begin tot einde. Zorg voor automatische datum/tijd registratie, volg leadbronnen en lead activiteitenbeheer.
 • Tracking

  Volg de open-rate en traceer links. Volg alle reacties, uitgesplitst naar bron. Bekijk wie waarop heeft geklikt zodat je gerichte vervolgmailings kunt opstellen.
 • Bounce afhandeling

  SuperOffice laat je het verschil zien tussen zachte bounces (vertraagde berichten, mailserver tijdelijk niet beschikbaar) en harde bounces (fout adres, onbekend domein etc.), zodat je jouw lijst met e-mail-adressen gemakkelijk up-to-date kunt houden.
 • Link triggers

  Link triggers tonen de ware kracht van e-mailmarketing binnen SuperOffice aan. Wanneer je een mailing verstuurt, kun je gemakkelijk configureren wat er moet gebeuren als de ontvanger op een link klikt. Link triggers kunnen klanten met een bepaalde interesse signaleren en hen toevoegen aan een takenlijst of een afspraak regelen met een accountmanager.
 • Geoptimaliseerd voor mobiel

  Alle kant-en-klare sjablonen zijn geoptimaliseerd om te worden bekeken op een mobiel apparaat. Je kunt ook nagaan of de ontvangers die op een link klikken dat doen op een mobiele telefoon, een tablet of een computer.
 • Chat met je klanten

  Een belangrijk onderdeel van elke marketingcampagne is om de behoeften van jouw kopers te begrijpen. Er is geen betere manier om dit te doen dan rechtstreeks met jouw klanten via de chat te communiceren om vragen te beantwoorden, die je vervolgens kunt verwerken in veel gestelde vragen, productbeschrijvingen en landingspagina’s,
Groei door optimale klantbewerking met SuperOffice"
SABA Dinxperlo BV

Gratis demo van SuperOffice Marketing