Meld je aan voor Thrive - een reeks speciale content om je relaties te laten groeien

Rapporten en dashboards

Verzamel de zakelijke informatie die je nodig hebt om de juiste beslissingen te nemen voor jouw organisatie. Met gebruiksvriendelijke rapporten en dashboards maakt SuperOffice het je gemakkelijk om de dagelijkse werkzaamheden te beheren, processen te verbeteren, potentiële problemen op te lossen en kansen te benutten.

 Grafiek illustratie

Zakelijk inzicht in jouw activiteiten

SuperOffice biedt een scala aan opties voor standaardrapportage. Maak overzichten met elke mogelijke combinatie van data – over klanten, potentiële klanten, activiteiten en verkopen – en alle resultaten worden eenvoudig geëxporteerd naar Microsoft Excel.

Screen shot SuperOffice CRM
Cloud illustratie
 • Icon

  Marketing

  Ingebouwde dashboards verschaffen je inzicht om met toekomstige campagnes betere resultaten te behalen. Je kunt eenvoudig de open rate en klikts meten zodat je per campagne de verkoopresultaten kunt managen.

 • Icon

  Verkoop

  Pijplijnbeheer en het doen van voorspellingen zijn taken die dagelijks gedaan moeten worden. Alle verkoopkansen van de afzonderlijke verkopers of de verkoopteams liggen binnen jouw handbereik. Met behulp van krachtige functies kun je de klanten die speciale zorg of aandacht nodig hebben gemakkelijk in beeld brengen.

 • Icon

  Service

  Je klanten tevreden stellen is de verantwoordelijkheid van jouw klantenservice. Met onze ingebouwde dashboards krijgt je inzicht in de meest voorkomende issues bij jouw klanten, kun je knelpunten identificeren en gefundeerde beslissingen nemen.

Kennis is macht

Business Intelligence biedt jou enorm veel inzicht. Business Analyze voor SuperOffice is een krachtig tool voor Business Intelligence, waarmee je snel beslissingen kunt nemen op basis van feiten in plaats van intuïtie.

Ontdek trends, motiveer medewerkers, deel accurate rapporten met anderen en creëer een sterke bedrijfscultuur. Verkoop-, marketing- én servicemedewerkers profiteren van gepersonaliseerde dashboards, real-time KPI-updates en andere motivatie verhogende hulpmiddelen.

Heb je vragen?

Wij beantwoorden graag jouw vragen.

Neem contact met ons op +31 (0)40 4021500 of stuur een mail naar info@superoffice.nl

MAAK HET VERSCHIL

Thrive is een gloednieuw concept van SuperOffice en ons doel is simpel - je te helpen groeien. Als deelnemer van Thrive, heb je toegang tot nieuwe strategieën, originele content en unieke onderzoeken die je kunt gebruiken om je bedrijfsdoelstellingen te realiseren.