Rapporten en dashboards

Verzamel de zakelijke informatie die je nodig hebt om de juiste beslissingen te nemen voor jouw organisatie. Met gebruiksvriendelijke rapporten en dashboards maakt SuperOffice het je gemakkelijk om de dagelijkse werkzaamheden te beheren, processen te verbeteren, potentiële problemen op te lossen en kansen te benutten.

Standaardrapporten

Zakelijk inzicht in jouw activiteiten

SuperOffice biedt een scala aan opties voor standaardrapportage. Maak overzichten met elke mogelijke combinatie van data – over klanten, potentiële klanten, activiteiten en verkopen – en alle resultaten worden eenvoudig geëxporteerd naar Microsoft Excel.

Marketing

Verbeter jouw campagnes

Ingebouwde dashboards verschaffen je inzicht om met toekomstige campagnes betere resultaten te behalen. Je kunt eenvoudig de open rate en klikts meten zodat je per campagne de verkoopresultaten kunt managen. 

Verkoop

Neem gefundeerde beslissingen

Pijplijnbeheer en het doen van voorspellingen zijn taken die dagelijks voorkomen. Alle verkoopkansen van de afzonderlijke verkopers of de verkoopteams liggen binnen jouw handbereik. Met behulp van krachtige functies kun je de klanten zichtbaar maken die speciale zorg of aandacht nodig hebben. Met Business Analyze voor SuperOffice als aanvulling op jouw applicatie krijg je gestandaardiseerde dashboards waar elke verkoper of manager direct profijt van heeft.

Service

Service met een glimlach

Je klanten tevreden stellen is de verantwoordelijkheid van jouw klantenservice. Met onze ingebouwde dashboards krijgt je inzicht in de meest voorkomende issues bij jouw klanten, kun je knelpunten identificeren en gefundeerde beslissingen nemen.

Business Intelligence

Kennis is macht

Business Intelligence levert jou de kracht van inzicht. Business Analyze voor SuperOffice is een krachtig tool voor Business Intelligence, waarmee je snel beslissingen kunt nemen op basis van feiten in plaats van intuïtie. 

Ontdek trends, motiveer medewerkers, deel accurate rapporten met anderen en creëer een sterke bedrijfscultuur. Verkoop-, marketing- én servicemedewerkers profiteren van gepersonaliseerde dashboards, real-time KPI-updates en andere motivatie verhogende hulpmiddelen.

 

Test SuperOffice 30 dagen GRATIS