Meld je aan voor Thrive - een reeks speciale content om je relaties te laten groeien

Het managementteam

We zijn er trots op dat ons management team één van de meest ervaren is in de CRM-business. Ze hebben een bijdrage geleverd aan de "geboorte" van CRM en de groei van een geheel nieuwe industrie in de vroege jaren 90. Dit team is allround en op de hoogte van alle in's en out's en up's en down's op het gebied van CRM software. Ons management team is nog steeds gepassioneerd over CRM. Hun liefde voor het vak zorgt ervoor dat onze producten en diensten van hoogstaand niveau zijn en blijven.

 • Icon

  Gisle Jentoft, CEO – Chief Executive Officer

  Gisle Jentoft is werkzaam binnen SuperOffice sinds 1992 en vanaf 2006 is hij CEO van SuperOffice. Als CEO is hij verantwoordelijk voor het vaststellen van de visie en strategie van de onderneming. Hij was een belangrijke drijvende kracht in de internationale expansie van SuperOffice in 7 Europese markten, evenals de bouw van een sterke partner en diensten netwerk. Zijn werk is verdeeld tussen de groei van de onderneming en het werken met het team op alle gebieden van het product, R & D, verkoop en klantenbinding. Als hij niet werkt staat hij graag op de tennisbaan. Hij heeft in het verleden in de Davis Cup gespeeld.

 • Icon

  Guttorm Nielsen, CPO – Chief Product Officer

  Guttorm is in 1997 begonnen bij SuperOffice. Samen met zijn zeer bekwame R & D team is hij verantwoordelijk voor de toekomstbestendigheid van de SuperOffice CRM-applicaties, alsmede het cloud (online) platform. Guttorm heeft het bedrijf van de Windows-gebaseerde software in de jaren 90, via het web applicaties van 2000 naar het huidige SaaS-tijdperk geleid. Guttorm heeft ook de positie van Information Security Officer binnen ons bedrijf. Een gebied dat van vitaal belang is voor de positie van SuperOffice als een toonaangevende, solide en veilige Europese CRM oplossing. Zijn favoriete vrijetijdsbesteding is wandelen of skiën in de hoge bergen van Noorwegen - of elders in Europa.

 • Icon

  Ole Erlend Vormeland, CFO – Chief Financial Officer

  Ole Erlend Vormeland is vanaf 2006 werkzaam als CFO voor SuperOffice. Als CFO richt hij zich vooral op alle gebieden die verband houden met het beheer van de financiële risico's van de SuperOffice Group, waaronder de naleving, registratie, financiële planning, analyse, cash management en financiële rapporten. Daarnaast faciliteert hij financiële processen om de lange termijn relatie met klanten te verbeteren. Buiten het werk is hij een sterke fan van outdoor-activiteiten, met name langlaufen en fietsen. Hij neemt deel aan een lokale ski club op vrijwillige basis en hoopt dat de volgende generatie net zo enthousiast over outdoor-activiteiten is.

 • Icon

  Jennifer L. Lund, CMO – Chief Marketing Officer

  Jennifer is vanaf 2007 in dienst bij SuperOffice als directeur Marketing. Op dat moment was SuperOffice op zoek naar een creatieve en internationaal ervaren marketing persoon. We dachten dat het een uitdaging was om zo iemand in Noorwegen te vinden, maar we hadden geluk. Jennifer kwam naar Noorwegen vanuit Texas voor haar grote liefde en bracht solide en uiterst relevante ervaring van Dell Computers in Austin, Texas mee. Ze heeft ons meegenomen op een grote en zeer spannende digitale marketing reis, awards voor ons gewonnen en SuperOffice verder op de kaart gezet in de CRM wereld. Jennifer is verantwoordelijk voor het merk, de communicatie, lead generation, digitale content marketing, product marketing en customer marketing. Als ze niet werkt, loopt Jennifer graag hard en heeft ze een passie voor actiefilms. Na al die jaren in Noorwegen, is ze nog steeds bezig om erachter te komen hoe ze ook op de skies kan uitblinken.

Heb je een vraag?

Wij beantwoorden jouw vragen graag.
Bel ons op +31 (0)40 4021500 of stuur een mail naar info@superoffice.nl