Download onze nieuwe CRM Buyer's Guide 2024

Download onze nieuwe CRM Buyer's Guide 2024

ONTMOET HET MANAGEMENTTEAM

Wij blijven innoveren op CRM-gebied en ons managementteam heeft diverse expertise en zakelijke kennis in huis, die de behoeften en uitdagingen van de evoluerende sector weerspiegelen.

Ze zijn toegewijd aan het stimuleren van digitale transformatie, het bevorderen van innovatie, het opbouwen van duurzame relaties en, belangrijker nog, het verzekeren van het succes van onze klanten – door hun visie op bedrijfsgroei werkelijkheid te maken.

 • Lars Engbork, CEO – Chief Executive Officer

  Lars Engbork trad in 2024 in dienst bij SuperOffice als CEO. Voordat hij bij SuperOffice kwam, was hij CEO bij Visma e-conomic, waar hij een belangrijke rol speelde in de groei van Visma. Hij gaf leiding aan een team van 450 medewerkers en bediende daarmee 200.000 zakelijke klanten. Lars was ook Nordic Innovation Director bij Oracle en bekleedde meerdere Vice President-posities bij SimCorp. Hij studeerde aan de Copenhagen Business School en behaalde een MBA aan de Henley Business School. Lars is ook voormalig adviseur van het Deense ministerie van Industrie, Zaken en Financiële Zaken, waarbij hij zich richt op het verminderen van bureaucratische processen om de bedrijfsactiviteiten te stroomlijnen.

 • Charlotte Adelgaard, CRO – Chief Revenue Officer

  Charlotte is in 2021 toegetreden tot het management team van SuperOffice. Hiervoor was ze werkzaam bij Oracle waar ze de Customer Experience (CX) verkooporganisatie in West-Europa leidde. Ze heeft meer dan 15 jaar leidinggevende ervaring in de technologie-industrie en heeft het grootste deel van haar carrière leiding gegeven aan internationale teams. Voor Oracle was Charlotte Senior Vice President voor Global Strategic Programs and Innovations bij SAP, waar ze leiding gaf aan een wereldwijd team dat zich richtte op CX Innovations, strategische programma's en nieuwe go to market benaderingen. Charlotte heeft een Executive MBA van de Executive Foundation aan de Universiteit van Lund. Charlotte woont in Lund Zweden met haar man en zoon en houdt van een actieve levensstijl. Ze brengt graag tijd door in hun appartement in Trysil en dat zorgt voor de goede connectie met de Noorse buitencultuur.

 • Guttorm Nielsen, CPO – Chief Product Officer

  Guttorm is in 1997 begonnen bij SuperOffice. Samen met zijn zeer bekwame R & D team is hij verantwoordelijk voor de toekomstbestendigheid van de SuperOffice CRM-applicaties, alsmede het cloud (online) platform. Guttorm heeft het bedrijf van de Windows-gebaseerde software in de jaren 90, via het web applicaties van 2000 naar het huidige SaaS-tijdperk geleid. Guttorm heeft ook de positie van Information Security Officer binnen ons bedrijf. Een gebied dat van vitaal belang is voor de positie van SuperOffice als een toonaangevende, solide en veilige Europese CRM oplossing. Zijn favoriete vrijetijdsbesteding is wandelen of skiën in de hoge bergen van Noorwegen - of elders in Europa.

 • Ole Erlend Vormeland, CFO – Chief Financial Officer

  Ole Erlend Vormeland is vanaf 2006 werkzaam als CFO voor SuperOffice. Als CFO richt hij zich vooral op alle gebieden die verband houden met het beheer van de financiële risico's van de SuperOffice Group, waaronder de naleving, registratie, financiële planning, analyse, cash management en financiële rapporten. Daarnaast faciliteert hij financiële processen om de lange termijn relatie met klanten te verbeteren. Buiten het werk is hij een sterke fan van outdoor-activiteiten, met name langlaufen en fietsen. Hij neemt deel aan een lokale ski club op vrijwillige basis en hoopt dat de volgende generatie net zo enthousiast over outdoor-activiteiten is.

 • Erlend Mohus, Strategy Director & Head of Sustainability Committee

  Erlend leidt de algemene bedrijfsstrategie voor SuperOffice. Hij werkt voor en samen met diverse afdelingen binnen de organisatie en helpt daar waar nodig om te bepalen welke koers wij gaan varen en hoe wij daar komen. Erlend zijn achtergrond ligt bij techniek en economie en hij heeft een analytisch denkvermogen om complexe uitdagingen op een logische manier op te lossen. Eén van die speerpunten is duurzaamheid, waarbij Erlend leiding geeft aan onze duurzaamheidscommissie. Als hij niet aan het werk is, brengt hij zijn tijd vaak buitenshuis door. Je komt hem hoogstwaarschijnlijk tegen in de bergen met zijn ski’s of tijdens het beoefenen van een andere competitieve sport.

 • Bettina Isabelle Berntsen, CMO – Chief Marketing Officer

  Bettina Berntsen is de CMO van SuperOffice. Met meer dan een decennium aan expertise in marketing en verkoop, gespecialiseerd in B2B SaaS, leidt Bettina groeitrajecten door middel van innovatieve marketingstrategieën en -programma's. Samen met haar team zet ze zich in om impactvolle initiatieven te lanceren die SuperOffice naar nieuwe hoogten stuwen in het competitieve landschap van CRM-oplossingen.

 • Camilla Heidenreich Bommen, CSO – Chief Solutions Officer

  Camilla Heidenreich Bommen is de Chief Solutions Officer en verantwoordelijk voor het aansturen van de strategie en visie voor Consulting in SuperOffice. Ze is een ervaren leider met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van verkoop, advies en technologie. Ze bekleedde eerder de functie van Managing Director van SuperOffice Noorwegen en daarvoor was ze Consulting Director voor Noorwegen. Camilla heeft een Master of Business and Economics, gespecialiseerd in organisatiepsychologie. Ze heeft een passie voor het helpen van bedrijven om te groeien en hun concurrentiepositie te vergroten via CRM. Haar vrije tijd brengt ze door met familie en vrienden, buiten zijn, tuinieren, genieten van eten en wijn en doen alsof ze een rockster is in The Superland Band.

 • Jessica Hartenberger, Head of People

  In 2022 trad Jessica in dienst bij SuperOffice als eerste Head of People van de organisatie. Ze zeggen dat de gemiddelde mens 1/3 van zijn leven aan het werk is, en Jessica wil deze tijd zo lonend en opwindend mogelijk maken. Voordat ze bij SuperOffice kwam, was ze hoofd interne communicatie bij Sector Alarm en bekleedde ze verschillende functies binnen HR bij PA Consulting en DNV. Ze heeft een Master of Economics and Business Administration van Norges Handelshøyskole (NHH). Buiten haar werk houdt Jessica ervan om 's ochtends vroeg te sporten en avonturen te beleven met familie en vrienden.

Heb je een vraag?

Wij beantwoorden jouw vragen graag.