Meld je aan voor Thrive - een reeks speciale content om je relaties te laten groeien

EEN PLATFORM VOOR OMZETGROEi

Alle bedrijven willen hun omzet verhogen. Om dat te bereiken, moet je relaties opbouwen die duurzaam zijn en waarde toevoegen. SuperOffice CRM verbindt sales, marketing en klantenservice en is een uitgebreid platform dat je helpt efficiënter te werken, sterkere relaties op te bouwen en doelstellingen te bereiken.

BASEER JE BUSINESS OP MENSEN

SuperOffice CRM biedt je het platform dat je nodig hebt om de kloof tussen klantgegevens en omzet te overbruggen. Het helpt je ook beter om te gaan met je klantinteracties door je klanten centraal te stellen en meer te doen met je tijd, data en middelen.

Alle tools die je nodig hebt op één plek

Verkoop-, marketing- en klantenservice medewerkers die allemaal verschillende tools gebruiken? Dat is verleden tijd met SuperOffice CRM!

EEN PLATFORM OM DUURZAME RELATIES OP TE BOUWEN

 • Icon

  Gedeelde weergave

  SuperOffice CRM geeft iedereen in jouw organisatie een totaaloverzicht van alle activiteiten en communicatie met klanten. De samenwerking tussen medewerkers verloopt daardoor soepeler dan ooit.

 • Icon

  Flexibel systeem

  Afhankelijk van je behoeften, kun je kiezen voor één of meerdere producten, verkoop, marketing of service. SuperOffice CRM is flexibel inzetbaar en eenvoudig uit te breiden als jouw organisatie groeit.

 • Icon

  Procesondersteuning

  SuperOffice CRM ondersteunt alle belangrijke verkoop-, marketing- en klantenservice-processen: je kunt alles afstemmen op de customer journey van je product of dienstverlening.

 • Icon

  Ingebouwde intelligentie

  SuperOffice CRM is uitgerust met AI-functionaliteit die je medewerkers helpt om meer te doen met klant- en prospectgegevens, door sneller te handelen, beter te communiceren en meer omzet te genereren.

 • Icon

  Customer engagement

  SuperOffice CRM biedt een Customer Engagement Platform dat bestaat uit verschillende tools voor het bouwen van self-service opties voor je klanten. Dit zorgt ervoor dat je 24/7 geweldige klantervaringen levert.

 • Icon

  Persoonlijke productiviteit

  SuperOffice CRM biedt efficiënte werk tools voor medewerkers met klantcontact om hun dagelijkse, terugkerende taken uit te voeren, hun productiviteit te verhogen en samen te werken met collega's.

ELKE RELATIE IS EEN KANS

Benieuwd hoe je met SuperOffice CRM elke klantrelatie omzet in een zakelijke kans?

RUIM 30 JAAR CRM EXPERTISE

SuperOffice ondersteunt al meer dan drie decennia Europese organisaties bij hun groei en succes. Dat is waarom onze klanten ons zo hoog waarderen:

Met SuperOffice CRM zet je relaties om in omzet.

Benieuwd naar de verhalen van bedrijven die wij de afgelopen 30+ jaren hebben geholpen?

Meld je aan voor Thrive with SuperOffice en ontvang originele content in jouw inbox, speciaal ontwikkeld om relaties te laten groeien.