Nieuw: Succesvol zijn in uitdagende tijden
Een handleiding voor bedrijfsgroei

Nieuw: Succesvol zijn in uitdagende tijden
Een handleiding voor bedrijfsgroei

Een nieuwe manier van communiceren

Live Chat is sneller dan e-mail en efficiënter dan bellen. Het is een betere en eenvoudigere manier om met je klanten in contact te komen. Het gebruik van Live Chat verbetert de klantenservice, versterkt de loyaliteit, verhoogt de omzet en zorgt ervoor dat je als bedrijf onderscheidend bent.

Verhoog omzet

Uit onderzoek blijkt dat klanten eerder geneigd zijn om producten te kopen van een bedrijf dat Live Chat aanbiedt. Installeer de chatwidget op je website en ga met prospects en klanten in gesprek als ze je website bezoeken. Geef snel antwoord op vragen, benut nieuwe verkoopkansen, wijs klanten de weg en geef ze advies over producten of diensten.

Illustratie van chat
 High five op kantoor

Real-time klantenservice

Waarom zou je klanten laten wachten op antwoord per e-mail terwijl je ze meteen van dienst kunt zijn? Signaleer direct knelpunten of vraag om opheldering via Live Chat om geen tijd te verliezen. Je kunt zelfs links naar nuttige resources en content in het Chatvenster delen met de klant zodat deze daar zelf niet naar hoeft te zoeken.

Tevreden klanten met Live Chat

Aangezien SuperOffice Chat volledig geïntegreerd is met de CRM oplossing hoeven klanten niet in herhaling te treden. Alle communicatie met de klant, of dit nu per webformulier, e-mail, telefoon of chat is, wordt op een centrale plaats bewaard zodat hij toegankelijk is voor iedereen.

Screen shot SuperOffice CRM

Personaliseer je live chat

Voeg een foto toe en bepaal hoe, waar en wanneer bezoekers van je website de chatwidget te zien krijgen. Creëer zoveel chatkanalen als je nodig hebt en voeg de chatwidget op eenvoudige wijze toe aan de webpagina's van je keuze.

Voorbeelden van personalisatie

Personaliseer je live chat

Meer inspiratie nodig om je bedrijf te laten groeien met CRM?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang originele content met praktische inzichten. Laat je bedrijf groeien en zet je relaties om in omzet!