superoffice marketing

SuperOffice biedt je functies om meer leads van hoge kwaliteit te genereren via webformulieren en gerichte e-mailmarketing. Bereik je doelgroep, kom in contact met ze en verhoog je conversieratio.

Alles wat je nodig hebt voor meer leads

Verbeter je marketingresultaten doordat je jouw doelgroep beter kent en deze op effectieve wijze weet te benaderen.

  • Creëer professionele campagnes
  • Verhoog het conversieratio
  • Meet campagneresultaten
 Middernachtzon boven fjord
Winters tafereel. Man lopen op een bevroren meer.

Leg de focus op jouw doelgroep

Met selecties kun je lijsten samenstellen op basis van allerlei criteria, zoals contactgegevens, interesses, activiteiten, projecten, verkoopkansen en nog veel meer.

Verzamel alle leads op één plaats

Ongeacht de bron – een webformulier, een inkomende e-mail, een vakbeurs of een mailinglijst, met SuperOffice CRM kun je alle informatie over jouw leads op één centrale plaats importeren en opslaan. Dit maakt het vervolgens eenvoudig om gepersonaliseerde en nauwkeurige selecties te maken.

Glimlachende man in het kantoor

Snel en gemakkelijk

SuperOffice bevat een gebruikersvriendelijke mailingtool, waarmee iedereen aantrekkelijk vormgegeven, gepersonaliseerde e-mails en documenten kan sturen naar de contacten in SuperOffice CRM.

Screen shot SuperOffice CRM

TOP-RATED CRM-SOFTWARE. VAN ECHTE KLANTEN

SuperOffice ontvangt positieve feedback op alle belangrijke beoordelingsplatforms. Op basis van meer dan 350 beoordelingen scoort SuperOffice CRM hoog op het gebied van gebruiksvriendelijkheid, gebruiksgemak en klantenservice.

Glimlachende vrouw twee in een vergadering

Onze benadering van bedrijven en van het leven: met een glimlach treden we ze tegemoet

Bij SuperOffice zijn we oprecht geïnteresseerd in onze klanten en de uitdagingen waar zij iedere dag weer voor staan. Wij weten dat de relatie met de klant belangrijk is en dat goede klantrelaties, mits ze respectvol zijn en onderhouden worden, leiden tot zakelijk succes en groei. Het enige doel van ons bedrijf is het creëren, verbeteren en ondersteunen van optimale CRM.