Nieuw: Succesvol zijn in uitdagende tijden
Een handleiding voor bedrijfsgroei

Nieuw: Succesvol zijn in uitdagende tijden
Een handleiding voor bedrijfsgroei

HET GAAT ALLEMAAL OM EEN VRIENDELIJKE GLIMLACH

Wij geloven sterk in mensen en wat mensen kunnen bereiken. We houden ons aan ons woord en begroeten iedereen die we ontmoeten met een open geest en een vriendelijke glimlach.

Optimale CRM is onze passie

Het is ons doel om CRM software te ontwikkelen waarmee elke gebruiker sterke en loyale klantrelaties tot stand kan brengen.

 Laptop met SuperOffice CRM

De geschiedenis

Het begon allemaal in 1989 met één idee: het ontwikkelen van software die het leven van verkopers makkelijker zou maken. Het moest zó gebruiksvriendelijk en efficiënt zijn, dat de gebruikers er vrijwillig mee aan de slag zouden gaan, niet omdat ze gedwongen werden. SuperOffice was geboren.

 Illustratie uit 1989

DUURZAAMHEID

Lees meer over onze duurzaamheidsvisie voor 2025 en hoe we bijdragen aan duurzaamheid door CO2-negatief te worden, diversiteit te bevorderen en transparant te zijn over duurzaamheidsverslaglegging.

Wat wij belangrijk vinden

Ons credo is: als je aandacht besteedt aan de interne organisatie, zorgt dit vanzelf voor een goede band met externe relaties! Het is dus belangrijk om te blijven investeren. We moeten sterke teams opstellen en elkaar helpen bij het bereiken van onze doelen. Zo respecteren, ondersteunen en helpen we jou én elkaar.

We leven voor ons product! Onze organisatie bestaat uit 200+ medewerkers, die iedere dag SuperOffice gebruiken. Onze eigen mensen vormen dus een geweldige bron van nieuwe ideeën, waarmee we ons product continu verbeteren.

Duidelijkheid voorop! We beloven geen dingen die we niet kunnen waarmaken; we willen geen verwachtingen creëren waar we niet aan kunnen voldoen.

Onze waarden en natuurlijk ons product zijn onze belangrijkste instrumenten, waarmee we de perfecte CRM software voor jou kunnen ontwikkelen.

Heb je een vraag?

Wij beantwoorden jouw vragen graag.