Meld je aan voor Thrive - een reeks speciale content om je relaties te laten groeien

SuperOffice CRM - Een betere manier van zakendoen

Dit is Sarah. Ze heeft een eigen bedrijf.

Sarah is klein begonnen, met maar een paar klanten. Als eigenaar van een klein bedrijf kostte het Sarah géén enkele moeite om precies te weten wie haar klanten waren en aan hun wensen tegemoet te komen.

Na verloop van tijd begon haar bedrijf te groeien. Sarah regelde zelfs een kantoor en nam mensen aan om haar te helpen.

Telefoongesprekken, e-mails, aanvragen en bestellingen begonnen allemaal binnen te stromen. Klanten werden onbekenden, e-mails bleven onbeantwoord, verzoeken van klanten werden niet opgemerkt, informatie raakte zoek en verkoopkansen werden niet benut.

Sarah besloot nog harder te gaan werken. Op het laatst was ze zo druk dat ze zelfs de verjaardag van haar man vergat. Uiteindelijk werd haar grootste vrees bewaarheid: ze begon klanten te verliezen.

'En nu is het welletjes', dacht Sarah. 'Er moet een betere manier zijn. Wat heb ik nodig? Ik moet een manier zoeken om meer klanten te kunnen vinden, te scoren en te behouden.' Dat was de dag waarop Sarah SuperOffice CRM ontdekte.

SuperOffice CRM is een oplossing waarmee je alle contactgegevens van klanten op één plaats archiveert, die je helpt om meer leads te krijgen, meer te verkopen en alle verzoeken van jouw klanten verwerkt. En dat betekent blijere gezichten bij alle betrokken partijen.

Klanten zijn blij omdat ze het gevoel hebben dat ze gewaardeerd worden. Sarah is blij omdat haar bedrijf floreert. En alle medewerkers zijn blij omdat ze zich succesvol voelen.

Sarah kan nu eindelijk achterover leunen en lekker gaan barbecueën met haar gezin.

Kan het echt zo makkelijk gaan? Ja, echt waar.

Kijk ook eens naar onze andere video's om meer te weten te komen over hoe SuperOffice jouw productiviteit kan vergroten of probeer het zelf.

Free trial