Meld je aan voor Thrive - een reeks speciale content om je relaties te laten groeien

SuperOffice Service maakt het beheren van klantenservice makkelijk

Dit is Dave. Hij werkt op de afdeling klantenservice. Het is zijn taak om alle inkomende e-mails en telefoongesprekken van klanten te behandelen. Dat zijn er nogal wat: van vragen over producten en prijzen tot informatieverzoeken en klachten.

Er zijn zo veel vragen, dat het moeilijk is om alle lopende zaken bij te houden. Vaak weet Dave niet of hij aan het eind van de dag alle e-mail wel beantwoord heeft en of hij echt alles onder controle heeft.

Vandaag had hij bijvoorbeeld te maken met een vervelende situatie. Eén van zijn collega’s van verkoop verbond hem door met een ontevreden klant, die vroeg waarom zijn e-mail van twee dagen geleden nog niet was beantwoord.

Het bleek dat Dave de mail had doorgestuurd naar een andere collega, die hem waarschijnlijk vergeten was.

En dan is er Andrea. Andrea is manager van de afdeling klantenservice. Het is haar taak om te zorgen dat alle verzoeken worden beantwoord en dat kwaliteit van de geboden service uitstekend is.

Als Andrea Dave vraagt hoeveel verzoeken hij heeft ontvangen en beantwoord, vindt hij het altijd moeilijk om antwoord te geven. Hij vindt die vraag zelfs een beetje vervelend, want het kost veel tijd om het uit te zoeken.

Hoe werkt dat bij jou?

Hoeveel e-mails en telefoongesprekken van klanten heb je vandaag binnengekregen?

En belangrijker nog: hoeveel heb je er beantwoord?

SuperOffice Service maakt het beheren van klantenservice makkelijk.

Je kunt snel reageren op telefoongesprekken en e-mails.

Als je meer informatie nodig hebt van een collega of een andere afdeling, kun je e-mailberichten doorsturen en tegelijkertijd de status in de gaten houden.

Je kunt zelfs een alarm instellen als een e-mail niet binnen een bepaalde tijd is beantwoord.

En als je wil weten hoeveel verzoeken je hebt ontvangen of beantwoord, dan kan dat met één muisklik.

Dave is blij met SuperOffice Service. Hij weet nu altijd hoeveel verzoeken er binnengekomen zijn en hoeveel hij er heeft beantwoord.

En Andrea is blij omdat de klanten nu iedere dag snel en efficiënt antwoord krijgen.

Gele memo's zijn verleden tijd. Ook het handmatig tellen van verzoeken is niet meer nodig. Die tijd kun je nu gebruiken om je te richten op jouw klanten en hen een betere klantenservice ervaring te bieden.

Bekijk ook onze andere video's en zie hoe je slimmer kunt werken met SuperOffice!

Test SuperOffice Service