Wat is GDPR en wat betekent dit voor je bedrijf?

Lees meer
Informatie rondom klant en machine direct beschikbaar
Harld Bruinier Directeur

De Uitdaging

Bruma staat al sinds 1980 voor betrouwbare, gebruikte CNC-verspanings- en plaatbewerkingsmachines. Zij zijn de specialist voor actuele CNC gestuurde machines. 

Zij bieden hun relaties een veelzijdige selectie van machines, waarin alle toonaangevende merken vertegenwoordigd zijn. Binnen Bruma is erg veel informatie beschikbaar rondom alle contacten met klanten en leveranciers. Contactmomenten staan veelal in het teken van het inkopen, reviseren of verkopen van gebruikte CNC machines. Het is van groot belang om snel alle informatie rondom de historie van een machine zichtbaar te hebben. Veel informatie werd opgeslagen in dossiermappen, lijsten en mailboxen en was niet centraal beschikbaar. Het zoeken van informatie was vaak een tijdrovende klus.

SuperOffice is voor ons van cruciaal belang in onze dagelijkse bedrijfsvoering
Harld Bruinier Directeur

De Oplossing

SuperOffice is voor ons van cruciaal belang in onze dagelijkse bedrijfsvoering.

Alle informatie en contactmomenten met onze klanten en leveranciers zijn direct inzichtelijk. Daarnaast geeft het ons inzicht in de complete historie van alle CNC machines, zowel van de machines bij ons op voorraad als die we geleverd hebben aan onze klanten. Door de inzet van SuperOffice heeft Bruma een centrale bron van informatie gekregen.

De Resultaten

Op een eenvoudige manier is te raadplegen wat de technische details van de machine zijn, waar een machine is ingekocht, aan wie de machine verkocht is en welke service activiteiten hebben plaatsgevonden.

Alle contactmomenten zoals telefoon, afspraak, document en email worden gekoppeld aan de klant of leverancier én aan de machine. Simultaan wordt zowel een klantdossier als machinedossier opgebouwd. Ook het beheer van de voorraad gebruikte machines inclusief foto’s en specificaties wordt vanuit SuperOffice geregeld. Binnen zeer korte tijd is binnen SuperOffice een informatiearchief van onschatbare waarde opgebouwd. Zodra een klant belt is direct zichtbaar welke machines er in bedrijf zijn en welke activiteiten er hebben plaatsgevonden.

Maak een afspraak

11.000 tevreden klanten en nog steeds groeiende