Meld je aan voor Thrive - een serie van nieuwe en originele content die je helpt te groeien!

Vacature: CRM consultant

Wie zijn wij?
Het begon allemaal in Oslo in 1989 met één idee: het ontwikkelen van software die het leven van verkopers makkelijker zou maken. Het moest zó gebruiksvriendelijk en efficiënt zijn, dat de gebruikers er vrijwillig mee aan de slag zouden gaan, niet omdat ze gedwongen werden > SuperOffice was geboren. Onze organisatie bestaat inmiddels uit zo’n 200 medewerkers verdeeld over 8 landen.

Bij SuperOffice zijn we oprecht geïnteresseerd in onze klanten en de uitdagingen waar zij iedere dag weer voor staan. Wij weten dat de relatie met de klant belangrijk is en dat goede klantrelaties, mits ze respectvol zijn en onderhouden worden, leiden tot zakelijk succes en groei.
Het enige doel van ons bedrijf is dan ook het creëren, verbeteren en ondersteunen van optimale CRM.

SuperOffice Benelux B.V. is gevestigd in Eindhoven, door de Europese Commissie beoordeeld als meest innovatieve stad van Europa. Hier bevinden we ons in “De Witte Dame”. In een splinternieuw modern en gezellig kantoor, van alle gemakken voorzien. Met zo’n 20 enthousiaste medewerkers, streven we hier elke dag naar succes. Voor onszelf en onze klanten, zoals Luxaflex, HG International, Profile, Panasonic en vele anderen.

Wat ga je doen als CRM-consultant?
Als CRM-consultant ben je de gesprekspartner bij klanten op het gebied van diverse bedrijfsprocessen en denk je mee als adviseur. Je werkt in nauw overleg met de klant en je collega’s om te komen tot een concrete oplossing die aansluit bij de wensen van de klant. Vervolgens ben je verantwoordelijk voor een succesvolle implementatie, welke uitgevoerd zal worden op basis van onze eigen ontwikkelde implementatiemethode (SIM: SuperOffice Implementatie Methode). Ook kun je kansen voor optimalisatie en/of uitbreiding van de oplossing signaleren en oppakken. Want ook na een succesvolle implementatie, blijf je proactief betrokken bij de klant. Dit doe je op basis van ons Customer Experience Plan, waarbij je samen met de accountmanager verantwoordelijk bent voor het behoud en de ontwikkeling van klanten. Wij streven naar 100% succesvolle implementaties en langdurige relaties met klanten voor wie CRM een continu proces is.

Wie zoeken wij?
Voor de vacature CRM Consultant zijn wij op zoek naar een teamplayer, die klantgericht en gedreven is.

 • Afgeronde HBO-opleiding op het gebied van informatiekunde, bedrijfskunde of vergelijkbaar;
 • Minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare rol;
 • Communicatief sterk;
 • Klantgericht en proactief met een commercieel gevoel;
 • Hands-on mentaliteit, naast advies gaat het ook om de implementatie-activiteiten;
 • Ervaring in projecten;
 • Bereid om te reizen, zowel in Nederland als in het buitenland (5 tot 12 dagen per jaar);
 • Beheersing van de Engelse taal;
 • Enthousiast - Leergierig - Flexibel.

Wat kun je van ons verwachten?
We bieden een prachtige werkplek in het hartje van Eindhoven. Je gaat, binnen een enthousiast team, aan de slag met interessante projecten bij diverse bedrijven. Natuurlijk zorgen wij voor een gedegen onboarding programma, waarin we uitgebreid aandacht besteden aan het opbouwen van productkennis, je kennis laten maken met onze implementatiemethode en niet te vergeten je nieuwe collega’s.

Wij bieden volop ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap, waarin je alle mogelijkheden krijgt om jezelf te blijven ontwikkelen.

 

 • Salaris op basis van ervaring en opleiding;
 • Bonusregeling;
 • Telefoon, laptop en auto van de zaak;
 • 28 vakantiedagen (op basis van 40 uur);
 • Persoonlijke ontwikkelingsplan (volgen van cursussen en/of opleidingen);
 • Gezellige vrijdagmiddagborrels met collega’s.

Heb je interesse en voldoe je aan het profiel, mail dan je CV en je motivatie naar Ingrid@superoffice.nl

Voor vragen kun je contact opnemen met Ingrid van Erp 040-4021523