Masterclass Personal Branding op LinkedIn

We gaan het belang van Personal Branding in de huidige markt bespreken, de succesfactor van Personal Branding, de kansen die LinkedIn biedt & we gaan het algoritme ontrafelen.

Lotte de Man, Personal branding expert 🎤 | LinkedIn Trainer | Spreker 📢 

Date

Donderdag
7 maart

Time

10:00

Location

SuperOffice Benelux - Eindhoven

Price

gratis

Masterclass Personal Branding op LinkedIn

Eigenlijk komt personal branding veel overeen met netwerken. Het gaat allemaal om de verbinding die je aangaat met jouw doelgroep. Vertrouwen wekken, verbinden en samenwerken. Online lijken we vaak de basisprincipes van netwerken een beetje te zijn verleerd.

Door middel van showcases, behaalde resultaten, basis marketing theorieën en social media ontwikkelingen nemen wij deelnemers mee in het belang van Personal Branding. Waarom is het tegenwoordig een must om jezelf online te profileren?

Aan de hand van het '10 P's van Personal Branding' model gaan we de belangrijkste onderdelen van een Personal Brand langs. Een top of mind status bij jouw doelgroep kan alleen gecreëerd worden bij het op de juiste manier invullen van jouw P's. We leggen de nadruk op jouw publiek, professionele doelen, positionering en profilering. Focus is key bij het opzetten van jouw personal brand.

Over Lotte de Man
Haar Personal Branding technieken, waarvan één een bereik van 1,5 miljoen heeft behaald, gaan met bijna elke post viral. Daarnaast deelt ze als spreker haar inzichten met duizenden mensen. 

Dit inspirerende seminar richt zich op B2B organisaties binnen het MKB. Mocht jouw organisatie buiten deze doelgroep vallen dan nemen wij na je aanmelding contact met je op of er ruimte is om deel te nemen.  

Het is helaas niet meer mogelijk om je in te schrijven voor dit seminar want het maximale aantal deelnemers is bereikt. Wil je op de reservelijst? Stuur dan een bericht naar jolanda.weterings@superoffice.com.