Meld je aan voor onze nieuwsbrief en laat je inspireren!

Opzouten! - of wat klanten écht van je verwachten

Guido Thys

Date

Dinsdag
28 maart

Time

09:30

Location

Eindhoven

Price

Kosteloos

Het verhaal van de nieuwe kleren van de keizer is geen sprookje. Klanten maken het namelijk elke dag mee. Bedrijven en organisaties geven elkaar prijzen en schouderklopjes voor hun klantgerichtheid, maar -behalve op het gebied van logistiek- wordt het er voor de klant niet beter op. Integendeel. Tot deze conclusie kom je wanneer je écht door de bril van de klant kijkt naar processen, beleving, klantreizen, big data en wat nog meer bedoeld is om dichterbij de klant te komen maar de afstand enkel maar vergroot. Op basis van de (vast)stellingen uit het boek “Opzouten! – de 8 disrupties die klanten van u verwachten” word je tijdens deze presentatie meegenomen in een aantal typische Guido Thys-redeneringen: simpel, ontluisterend maar vooral revelerend. 

Uiteraard zijn er de oneliners en de humor, maar ook een grote impact: na deze sessie kijk je nooit meer op dezelfde manier naar je eigen organisatie!

Onze seminars richten zich op directie en management van B2B organisaties (MKB+).
Over Guido Thys
Geboren in Antwerpen. Academische start in Theoretische Taalkunde, Filosofie, Didactiek, Psycholinguïstiek en Neurolinguïstiek. Promotiemanager bij twee krantenuitgevers. Het eerste telemarketingbureau van België opgericht. Als senior consultant met een internationale werkradius tientallen organisaties op het goede spoor richting klant gezet. Als docent Strategic Marketing Management bij de Business School Nederland gedurende 23 jaar ruim 400 managers mee opgeleid. Tussendoor ooit de Stichting Humor en de Klanten Wegjaagclub opgericht. In de voorbije 30 jaar honderden artikelen, columns en interviews. 18 boeken. Meer dan 2.600 lezingen, workshops en seminars voor 280.000+ deelnemers en toehoorders in 4 talen en in 18 landen.

Datum

Dinsdag 28 maart

Locatie

SuperOffice Benelux B.V.
Emmasingel 29.41
5611 AZ  Eindhoven

Programma

09:30 uur ontvangst 
Circa 12:15 uur sluiten wij af met een lunch!