Meld je aan voor Thrive - een reeks speciale content om je relaties te laten groeien

Wat je geeft, krijg je terug – De Wet van Snuf

Datum

18-10-2022   10:00

Prijs

Kosteloos

Doelgroep

Tijdens dit event richten wij ons op directie & management van B2B organisaties (MKB+)

Praktische info

Na aanmelding ontvang je van ons een deelnamebevestiging.

Iedereen kent de aloude natuurwet ´Wat je geeft, krijg je terug´. Wie betere relaties wil, bijvoorbeeld met klanten, collega´s, of gewoon thuis, of meer invloed wil op zijn omgeving, moet zich de kunst van het geven zien eigen te maken. Door te geven bouw je tegelijkertijd krediet op, waardoor anderen zich begripvoller gaan opstellen en jouw fouten accepteren.

Bestsellerauteur Jos Burgers legt op een humoristische en prikkelende manier uit, wat de kracht van geven is, en wat je zoal kunt geven. Hij presenteert verschillende manieren van geven, die hij op een inspirerende manier met herkenbare praktijkvoorbeelden illustreert. Geven kost je
weinig, maar maakt wel dat anderen je veel gaan gunnen.

Wie vaker iets gegund wil krijgen, begint dus met geven. Maar geven is niet zonder risico. Er is moed voor nodig om beter te worden in de kunst van het geven. 
Josburgers2.jpg
Drs. Jos Burgers (1951) is een van de meest gevraagde management-sprekers in Nederland. Hij was tien jaar werkzaam in verkoop- en marketingfuncties bij een technische groothandel. Na een studie Bedrijfseconomie aan de universiteit in Tilburg was hij ruim tien jaar als docent Marketing & Marktonderzoek verbonden aan Fontys Hogescholen te Eindhoven. Daarna adviseerde hij gedurende een tiental jaren bedrijven en instellingen op het terrein van strategie, marketing en klantgerichtheid.

Tegenwoordig richt hij zich volledig op het schrijven van boeken en het geven van presentaties, workshops en seminars. Met meer dan 150 presentaties per jaar is hij een veelgevraagd spreker over onderwerpen als strategie, marketing en klantgerichtheid. 

Datum

Dinsdag 18 oktober

Locatie

PSV Stadion (ingang 8)
Frederikslaan 10 A - Eindhoven

Programma

10:00 uur Ontvangst
12:30 uur lunch
Vanaf 13:00 uur rondleiding in PSV stadion (optioneel)