Meld je aan voor Thrive - een reeks speciale content om je relaties te laten groeien

Drive-In Event "Data analyse & Integratie" - donderdag 7 oktober

We ontvangen je graag, natuurlijk geheel volgens de richtlijnen van het RIVM.

Datum

7-10-2021

Prijs

Kosteloos

Doelgroep

Tijdens dit event richten wij ons op SuperOffice klanten.

Praktische info

Na aanmelding ontvang je van ons een deelnamebevestiging.

Wat kun je verwachten van ons
Drive-In Event?

Tijdens dit Drive-In Event ben je de gelegenheid om in 75 minuten, 1-op-1, met 3 specialisten te spreken over het thema Data analyse en Integratie. Het unieke is: omdat het 1-op-1 is, heb je zelf dus invloed op de inhoud van het gesprek! Hoe gaaf is dat?!

Je hebt dus 3 individuele sessies van circa 25 minuten. Na ruim 75 minuten sta je weer buiten met kennis en inspiratie op het gebied van data analyse, integraties en SuperOffice 10.

Onderstaande specialisten nemen deel aan dit event:

Infobridge - Ontwikkelaar van het grootste integratieplatform voor externe applicaties en SuperOffice.

SuperOffice Benelux - CRM specialist op gebied van marketing, sales en service software voor management en gebruikers.

Locatie:

SuperOffice Benelux B.V.
Emmasingel 29.41
5611 AZ Eindhoven

Sessie 1 - SuperOffice data als stuurmiddel voor jouw organisatie?

SuperOffice Benelux - Brian Mulder

Maak jij ook iedere week nieuwe selecties en/of analyses in Excel? Wil jij ook in 1 oogopslag zien of jouw organisatie op koers ligt om de omzetdoelen te behalen? Of combineer jij ook data uit CRM, Finance en ERP voor dat totaalinzicht in BI? Tijdens deze sessie ga je samen met de CRM dataspecialist op zoek naar dé inzichten die nodig zijn voor jouw business. Welke rol heeft jouw SuperOffice data hierin en hoe kun je hier nog meer uit.

Je bent verzekert van 3 goede tips om dit verder te professionaliseren!

Sessie 2 - SuperOffice integreren met externe applicaties?  

InfoBridge - Pierre van Mever 

Bestaat in jouw organisatie de wens om SuperOffice met één of meerdere andere platforms te integreren? Of heb je behoefte aan het importeren of exporteren van data? Bespreek dan in 25 minuten samen met een expert op het gebied van integratie jouw wensen en laat je verrassen door de vele mogelijkheden die DataBridge voor SuperOffice je biedt. Of je SuperOffice nu online of onsite gebruikt, met DataBridge integreer je zonder de noodzaak om software te ontwikkelen. We beloven je een sessie waarin je een heel goed beeld krijgt van de haalbaarheid van jouw wensen, gebaseerd op de jarenlange ervaring van de experts van InfoBridge.

Sessie 3 - Highlights SuperOffice 10 

Ontdek de belangrijkste ontwikkelingen voor jouw organisatie!

SuperOffice ontwikkelt steeds sneller door! Inmiddels zijn we aan gekomen bij SuperOffice 10, die in oktober alweer wordt gelanceerd. In SuperOffice 10 worden nieuwe functionaliteiten en een verbeterde gebruikerservaring doorgevoerd. Welke nieuwe mogelijkheden geeft dit voor jou? In 20 minuten presenteren wij de belangrijkste ontwikkelingen en bespreken we hoe je dit in kunt zetten binnen jouw organisatie.