Meld je aan voor Thrive - een serie van nieuwe en originele content die je helpt te groeien!

Drive-In Event "Leads & Sales" - woensdag 7 juli

Na een lange tijd kunnen we weer een fysiek event organiseren in ons prachtige kantoor in Eindhoven. We ontvangen je graag, natuurlijk geheel volgens de richtlijnen van het RIVM.

Datum

7-7-2021

Prijs

Kosteloos

Doelgroep

Tijdens dit event richten wij ons op MKB en MKB+ organisaties.

Praktische info

Na aanmelding ontvang je van ons een deelnamebevestiging.

Wat kun je verwachten van ons
Drive-In Event?

Tijdens dit Drive-In Event ben je de gelegenheid om in 60 minuten, 1-op-1, met 3 specialisten te spreken over het thema "Leads & Sales". Het unieke is: omdat het 1-op-1 is, heb je zelf dus invloed op de inhoud van het gesprek! Hoe gaaf is dat?!

Je hebt dus 3 individuele sessies van 20 minuten. Na 1 uur sta je weer buiten met kennis en inspiratie op basis van onderstaande specialismes:

1. Fingerspitz - Specialist in digitale marketing
2. Jan Willem Alphenaar - gecertificeerd LinkedIn Marketing Strateeg, specialist in Social Selling
3. SuperOffice Benelux - CRM specialist, ondersteunt bij het structuren van het verkoopproces en het opvolgen van leads

Locatie:

SuperOffice Benelux B.V.
Emmasingel 29.41
5611 AZ Eindhoven

Sessie 1 - Fingerspitz  

Genereert jouw website ook niet de gewenste leads? Weet je al waar het aan ligt? Ligt het aan de website zelf? Of ligt het misschien toch aan de mensen die op de website komen? Tijdens de sessie leggen we uit wat er op jouw website beter kan om meer sessies én meer conversies te genereren. We leggen naast deze bevindingen ook onze leadgeneratie strategie uit en hoe je dit kan toepassen binnen je totale marketing strategie.

Sessie 2 - Jan-Willem Alphenaar  

Strategie voor LinkedIn?

Als je als organisatie actief bent in business to business, dan is het LinkedIn platform de plek om je doelgroep te vinden en te bereiken. Maar ga je doelloos aan de slag of is het slim dit strategisch aan te pakken?

Jan Willem Alphenaar, gecertificeerd LinkedIn Marketing Strategist, neemt jouw business case door en helpt je met een eerste aanzet voor een LinkedIn marketing en Sales strategie. 

Sessie 3 - SuperOffice Benelux 

In 20 minuten bespreek je samen met een CRM expert jouw huidige salesproces en wijze van leadopvolging. Dit met als doel om te bepalen wat de toegevoegde waarde van een CRM oplossing is binnen jouw organisatie. We kijken samen met jou naar jullie business case op basis van jullie proces en onze ervaring met CRM.