Visma.net link voor SuperOffice

Combineer de slimste ERP oplossing met de meest gebruiksvriendelijke CRM oplossing en krijg optimaal grip op je klanten.

360 graden klantbeeld

Naadloze integratie

De Visma.net link voor SuperOffice draagt zorg voor een naadloze integratie tussen je ERP en CRM omgeving. Voer gegevens slechts één maal in en verkrijg een 360-graden klantbeeld.

De Visma.net link voor SuperOffice is 100% cloudbased. Geen installatie benodigd.

Sychronisatie

Synchroniseer al je relaties

De Visma.net link voor SuperOffice synchroniseert de gegevens van je relaties tussen Visma.net en SuperOffice. Voer mutaties slechts één maal door en je systemen zijn direct up-to-date. Geen gedoe met lijstjes of handmatige procedures.

Klantcreatie

Maak nieuwe relaties aan vanuit CRM

Zodra een prospect klant wordt, maak je met een druk op de knop een nieuwe debiteur aan in Visma.net. Het debiteurnummer wordt direct opgeslagen in SuperOffice.

Detail inzicht

Inzicht in klantprestatie

Financiële kerncijfers, zoals omzet en laatste besteldatum, worden vanuit Visma.net automatisch in SuperOffice opgeslagen. Maak in CRM fantastische selecties op deze data en onderneem pro-actief actie!

Live weergave

Bekijk facturen direct in SuperOffice CRM

Bekijk direct alle facturen aangemaakt in Visma.net vanuit je SuperOffice omgeving. Sorteer, filter en zoek naar facturen. Bekijk details en factuurregels.

Meer informatie?

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.