6 rapporten om klantenservice te verbeteren

Lees meer
 • Une Amundsen, Chairman of the Board

  Une Amundsen is de oprichter en directeur/eigenaar van SuperOffice AS. Amundsen heeft de afgelopen 25 jaar in de IT-industrie gewerkt. In 1985 richtte hij Office line op, het bedrijf dat het concept van de desktop publishing in Noorwegen heeft geïntroduceerd. Office Line was tot het werd verkocht in 2005, de grootste Apple reseller van Europa. Une Amundsen is ook actief geweest in de creatie van andere IT-gerelateerde bedrijven en heeft enkele jaren in de jury deelgenomen van de 'Entrepreneur of the Year'. De heer Amundsen is ook lid van Virke, de ondernemingsfederatie van Noorwegen.

 • Gisle Jentoft, CEO – Chief Executive Officer

  Gisle Jentoft is werkzaam binnen de SuperOffice Group sinds 1992, en begonnen als 'Director of Marketing'. In 1994 verhuisde hij naar Duitsland om de Duitse dochteronderneming van SuperOffice te creëren. Hij keerde terug naar SuperOffice AS in Oslo als Managing Director in 1996 en werd CEO in 2006. Voorafgaand aan SuperOffice, werkte de heer Jentoft voor een grote Noorse leverancier van Apple MacIntosh oplossingen. De heer Jentoft heeft een business-diploma van de Texas Christian University en Handelsakademiet in Oslo.

 • Guttorm Nielsen, CPO – Chief Product Officer

  Guttorm Nielsen heeft meer dan 25 jaar ervaring in de IT-industrie. Voordat hij bij SuperOffice als CPO in 1997 begon, werkte hij voor Cinet AS, een dochteronderneming van hde internationale systeem integrator Getronics. Tijdens zijn vijf jaar bij Cinet was hij verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van Notes en ERP-oplossingen. Van 1984 tot 1991 was de heer Nielsen Managing Director van NorskProgramvare AS. De heer Nielsen heeft een business-diploma van Handelshøyskolen BI.

 • Ole Erlend Vormeland, CFO – Chief Financial Officer

  Ole Erlend Vormeland begon bij SuperOffice in 2006. Voordat hij bij SuperOffice begon was hij directeur van Price Waterhouse Coopers & Transaction Services in Oslo. Van 1991 tot 2000 werkte hij in de olie-en gasindustrie voor TOTAL Norge AS. Tijdens zijn negen jaar bij TOTAL Norge AS was hij onder andere hoofd van de Accounting & Control. De heer Vormeland heeft een B.A. met Honours graad in Business Studies aan de Universiteit van Stirling, Schotland.